Una dintre cele mai primite si apreciate modalitati de a-ti arata recunostinta fata de angajatii si partenerii tai este oferirea de cadouri. Iar in domeniul business cadourile care se muleaza foarte bine pe nevoile managerilor dar si a celor care le primesc sunt cosurile corporate de la Debonaire. Aceste cosuri cuprind o varietate larga de produse, in functie de preferinte. Ele pot sa includa cafea, ceai, alcool (o sticla de vin, de whisky, de spumant sau de palinca) sau cosuri fara alcool, dar pot sa se bazeze pe aranjamente florale atunci cand vine vorba de cadouri pentru doamnele sau domnisoarele din compania ta cu ocazia zilelor de 1 si 8 martie.

Citeste si:   Modulator FM auto

Nici produsele de patiserie nu se lasa mai prejos in elementele cuprinse intr-un cos corporate. Cosurile cadou de la Debonaire se mandresc cu selectia celor mai apreciate produse de patiserie, dulciuri, biscuiti, fursecuri de la mari producatori de astfel de bunataturi. Alaturi de toate aceste produse premium se pot aseza cu gust diverse ornamente in functie de sezon care sa armonizeze cosul cadou.

Chiar daca in magazinul Debonaire gasesti o gama larga de cosuri corporate, stilizate pentru ocazii speciale asa cum sunt Craciunul, Pastele, zilele de 1 sau 8 martie, totusi s-ar putea ca toate preferintele tale sa nu le regasesti intr-un singur loc. Ce spui de faptul ca ai posibilitatea sa iti creezi cosul tau in functie de dorintele tale? La Debonaire gasesti aceasta optiune de a aduce modificari continutului unui cos si de a adauga produsele pe care le doresti.

Citeste si:   Cum sa alegi cea mai buna hartie

Poate bugetul tau este limitat sau poate iti doresti sa incluzi produse dintr-o singura marca. Fara probleme! La Debonaire poti face acest lucru foarte usor mentionand ca vrei sa faci o comanda personalizata. Nu numai ca poti crea cosul corporate perfect pentru angajatii tai cu produsele alese de tine, dar si poti adauga elemente personalizate cu compania ta. Poate o felicitare, un voucher sau un o agenda personalizata, de ce nu. Pe toate le gasesti la Debonaire. Vezi cosurile cadou pregatite pentru tine!

Spune si tu parerea...