Strategia cea mai comună pentru alegerea culorii unghiilor este aceea de a reveni asupra a ceea ce e cel mai adecvat din punct de vedere sezonier. Nu intrati în panică: am găsit o cale de a face puțin mai ușor procesul de luare a deciziilor. Pentru restul anului avem ghidul tău lipsit de griji pentru culorile unghiilor care vor fi trendy în 2019, potrivit profesioniștilor in moda cunoscuți. Parcurgeți  lista pentru a găsi exact culorile pe care toate fetele le vor purta în noul an, astfel încât să puteți spune că le-ați purtat primele.

Bleumarin lucios

Dacă nu ați ati descoperit inca luciul perfect, acest safir strălucitor este cel de care aveți nevoie. Michelle Saunders, artist de unghii, spune că nebunia de culoare marină este pe punctul de a atinge culmea  febrei, iar acest lac de unghii albastru  poate face  un credincios din oricine nu va pune departe pastelul roz.

Baby roz

Citeste si:   Eleganta si stil

Acestea fiind spuse, dacă rozul pal este modul  tau de operare , nu va trebui să te abții prea mult pentru a te indragosti de o altă culoare. Un roz oferă o culoare proaspătă de luciu natural, care complimenteaza oricare  ton de piele.

Gri porumbel

Punctul slab între alb-negru și negru roz e  gri, care trebuie adaugat neaparat colectiei dv. O manichiură gri-porumbel poartă o atmosferă rece și liniștită.  Este perfect gri-curat și opac în finisare.

Macul roșu

Clasicul lac roșu devine puțin mai strălucitor, oprindu-se doar timid aproape  de neon, în noul an. Lansarea scenariului Chanel este roșul  preferat în această categorie. Cu subtilități superbe portocalii, face o afirmație perversă care se simte încă sofisticată.    

Citeste si:   O mama grijulie

 Alb Proaspat

Albul după  septembrie nu mai este un pas faux de modă . Un lac  alb -alb se simte proaspăt pentru multa vreme. Alegeți un lac cu acoperire opacă, astfel încât să nu fie prea mult și să funcționeze și pe degetele de la maini  și  pe degetele de la picioare.

Spune si tu parerea...