Sa fii printre straini si strainul sa te nedreptateasca este unul dintre cele mai mari blesteme care il pot ajunge pe om. Deja instrainarea, indiferent de cauza sau de forma ei este o forma de penitenta. Sa zicem ca te duci la studii! E trist sa stai departe de ai tai la ceas de sarbatoare, sa nu ai cui spune ce te apasa, sa te asezi singur la masa, iar ai tai sa manance impreuna si sa fie fericiti. Singura consolare este ca dupa ce trec anii, vii in tara cu diploma si iti poti face o cariera de succes.

Sa fii printre straini si strainul sa te nedreptateasca este unul dintre cele mai mari blesteme care il pot ajunge pe om. Deja instrainarea, indiferent de cauza sau de forma ei este o forma de penitenta. Sa zicem ca te duci la studii! E trist sa stai departe de ai tai la ceas de sarbatoare, sa nu ai cui spune ce te apasa, sa te asezi singur la masa, iar ai tai sa manance impreuna si sa fie fericiti. Singura consolare este ca dupa ce trec anii, vii in tara cu diploma si iti poti face o cariera de succes.

Este posibil sa te duci la munca. Te gandesti ca strangi bani multi intr-un timp relativ scurt si cand te intorci iti pui casa la punct, iti cumperi o masina, le trimiti bani celor dragi si le cumperi tot ce isi doresc.

Citeste si:   Ponturi pentru a utiliza mai bine spatiul dintr-un living

Sa nu credeti ca printre straini este mai usor, fiindca braveaza unii! Batantele care lucreaa in casele batranilor pe care ii ingrijesc nu au o clipa de liniste, iar uneori, in timp ce ii schimba si ii spala pe cei de care au grija se mai trezesc si cu un baston pe spinare.

Acuzatii nedrepte, refuzul platii drepturilor salariale care se cuvin sau angajarea la negru, desi esti mintit ca ti-a mers vechimea sunt nedreptati care te ranesc si te prejudiciaza. De pilda, nu mai poti solicita daune morale si materiale in cazul unui accident de munca, daca nu ai fost angajat cu carte de munca. In momentul in care afli adevarul, poti suferi un soc.

Bine este sa stii exact cine te poate apara, in cazul in care ti se intampla aceste lucruri sau ai alte experiente la fel de amare. www.si-law.ro este adresa locului in care il intalnesti pe omul pregatit in orice moment sa lupte pentru obtinerea dreptatii tale in Israel, cand simti ca instrainarea iti dubleaza povara nedreptatii.

Samy Ilie este fratele tau mai mare, cu experienta suficienta in justitie, care se va implica total sa iti obtina drepturile.

Lista proceselor pe care le-a castigat si a problemelor de natura juridica sau penala pe care le-a rezolvat pentru concetatenii sai este lunga.

Citeste si:   Cele mai importante lucruri despre sisteme de control acces

De ce autoritatea lui Samy Ilie este de necontestat?

  1. A detinut posturi cheie in Israel si este respectat pentru acest lucru. Cand el gireaza pentru o cauza sau o persoana, atitudinea judecatorilor sau a politiei deja se schimba. Sa nu uitam ca decenii s-a luptat pentru siguranta a milioane de cetateni din Israel, ca a avut in subordine procurori, ca si-a facut un nume in acesta tara pe care a slujit-o cu credinta!
  2. Vorbeste curent si expresiv romana, engleza si ebraica. Pledoariile sale servesc adesea ca model studentilor de la Facultatea de Drept.
  3. Cunoaste perfect legislatia internationala si a statului israelian si este un om al legii. Respecta legea si lupta pentru aplicarea ei, de aceea este o persoana asa de respectata peste tot unde se duce si a devenit o legenda vie, el este avocatul care nu pierde niciodata procese.

4.Se dedica responsabil fiecarui dosar in parte, pregatind apararea cu minutiozitate.

  1. Romanii care au apelat la ajutorul lui au numai cuvinte de lauda la adresa avocatului Samy Ilie, dar si a omului.

Trebuie sa stii de asemenea concret cum te poate ajuta acest om al legii, care a devenit scut impotriva nedreptatirii romanilor din Israel. Iata ce  cuprinde lista interventiilor sale:

-eliberarea pe cautiune din arest sau comutarea arestului la domiciliu. Interventia aceasta scuteste de traume fizice si psihice si este salutara.

-obtinerea vizei de sedere in Israel si a dreptului de angajare legala, evitarea expulzarii.

Citeste si:   Erori in unele jocuri pentru Android si iOS

-construirea apararii solide in cazul unui process civil sau penal.

-redobandirea permisului de conducere, in cazul retinerii acestuia din diferite motive.

-cumpararea de imobile legala si deschiderea unor afaceri. Unui roman ii este foarte greu sa interactioneze cu autoritatile si cu oamenii din Israel, dar Samy Ilie preia toate aceste sarcini.

-interventii la presedintele tarii pentru obtinerea gratierii. Prin scrisorile sale, bazate pe prevederile legale, Samy Ilie a obtinut zeci de gratieri pentru romanii sai.

-consultanta de natura juridica.

-reprezentarea in anchete, cand ai impresia ca tot ceea ce spui este impotriva ta.

Toti romanii care pleaca sa lucreze, sa studieze sau sa se stabileasca in Israel trebuie sa fie prevazatori si sa isi asigure viitorul prin intreprinderi intelepte.

In primul rand, sa se informeze despre traditiile, obiceiurile, gesturile si faptele care sunt normale in tara noastra, dar in strainatate contravin legilor. In al doilea rand, sa aiba datele de contact ale lui Samy Ilie, chiar daca nu vor avea probleme de natura juridica sau penala.

In al treilea rand, sa isi faca vaccinurile necesare si sa se informeze cum afecteaza clima din tara respectiva sanatatea celui care vine dintr-o tara cu clima temperata. Si nu in ultimul rand, sa caute si un medic bun, dupa cum a cautat si avocatul.

Spune si tu parerea...