Este asa de bina vara ca simti caldura oriunde mergi si ca nu mai ai nevoie de haine groase! De sus, soarele te mangaie cu blandete, daca calci pe iarba moale sau pe asfalt, simti ca iti iau foc talpile. Imi placea mult sa merg cu picioarele goale pe suprafete incalzite de soare.

Daca ai acasa convertibil tavan sau podea caldura te invaluie placut si iarna.

Corpul omenesc are nevoie de temperaturi potrivite sa reziste si sa fie activ, iar temperaturile prea ridicate sau prea scazute pun sanatatea in pericol. Sunt momente in care caloriferul sau soba nu poate incalzi suficient din cauza gerului siberian. Atunci aceste aparate pot sustine cu succes alte surse de incalzire care nu fac fata temperaturilor scazute.

Citeste si:   Cum să deveniţi manager de resurse umane

Ele sunt la fel de eficiente si vara, cand caldura pare sa arda tot ce este viu in jurul ei.

Functia de racire a aparatului  va face sa se indrepte catre tine un aer placut, fie din tavan, fie din podea si vei putea sa fii functional si in zilele de cuptor in care parca totul ia foc in jurul tau.

Consola LG Inverter CQ09-UU09W 9000 BTU costa mai putin de 6000 de lei, dar asigura o climatizare compatibila cu cea din mijlocul naturii, fiindca aerul este la fel de proaspat si climatizarea se face cu maxima blandete.

Convertorul de tavan imita soarele, cand ofera caldura si vantul cand racoreste aerul, iar cel de podea iarba incalzita de razele solare sau iarba plina de roua, in functie de nevoile climatice impuse de anotimp.

Citeste si:   Sfaturi pentru a alege cele mai potrivite rame ochelari de vedere

In magazinul cu aparate de aer conditionat se gasesc diferite categorii de aparate si peste 300 de modele de aparate, fiecare dintre ele avand urmatoarele particularitati:

-sunt fabricate de producatori renumiti cu simtul raspunderii

-au termen mare de garantie de 2-5 ani, aspect care demonstreaza calitatea premium a produselor din acest magazin

-au consum redus de energie electrica, prin urmare sunt economice

-nivelul de zgomot este redus, astfel incat nu deranjeaza

-aspectul exterior este elegant si de cele mai multe ori aparatul pare o decoratiune.

Alege si tu convertoare de tavan sau de podea si nu vei mai fi obligat sa porti papuci, sa nu  ai picioarele reci si nu vei mai raci iarna datorita caldurii placute pe care o emana podeaua!

Citeste si:   Perii de par, dezinfectant suprafete si multe alte produse utile

Spune si tu parerea...