Probabil ca nu exista salariat in Romania care sa nu fi facut un credit de nevoi personale. Aceste tipuri de imprumuturi sunt usor de facut in principiu, insa exista unele conditii. Desigur, pana sa aplicati efectiv pentru a obtine un imprumut, sa stiti  ca puteti verifica cam ce rata, dobanda, DAE si suma puteti obtine nu doar la o banca, ci la toate institutile financiare din Romania. Cum? Cu ajutorul VreauCredit.ro! Aceasta platforma se poate folosi foarte usor si cei interesati de un credit pentru nevoi personale se pot informa exact, in timp real, despre ce este mai convenabil pentru ei. 

Insa cam ce fel de conditii sunt necesare pentru a obtine un asemenea credit?

Calitatea inregistrarii financiare este, de exemplu, esentiala, deoarece decizia institutiei financiare de a acorda sau nu fondurile se bazeaza pe capacitatea de rambursare si de credibilitatea dvs. in ceea ce priveste plata ratelor lunare. Prin urmare, trebuie sa aveti un istoric curat, care sa indeplineasca urmatoarele criterii:

Citeste si:   Octombrie 2009

-sa justificati un loc de munca stabil, fie in raport cu pozitia dvs., fie ca vechime;

-primiti o compensatie regulata. Daca nu sunteti angajat, aratati creditorului ca aveti alte resurse obisnuite;

-aveti un comportament financiar bun (fara cheltuieli mari, descoperiri bancare etc.). Pentru a atesta acest lucru, extrasele bancare din ultimele trei-sase luni vor fi cea mai buna proba;

-nu acumulati datorii. Daca aveti deja alte imprumuturi restante, capacitatea dvs. de a rambursa se diminueaza, cu exceptia cazului in care resursele dvs. sunt suficient de mari pentru a va permite sa va onorati datoriile si sa traiti decent in acelasi timp. Astfel va veti lovi de un refuz.

Citeste si:   Rent a car, servicii noi pe piata

Daca nu va incadrati in cele de mai sus, acest lucru s-ar putea sa aiba o influenta negativa asupra deciziei creditorului (cheltuieli mari de prisos, descoperit de cont, etc.) si se recomanda sa asteptati putin pentru a putea prezenta finante solide.

Care sunt avantajele unui imprumut de nevoi personale?

Nu trebuie sa justificati ce faceti cu banii. Chiar daca formal veti fi intrebat pentru ce va trebuie banii, in realitate acest lucru nu este necesar. Pe cei de la banca nu ii intereseaza ce doriti sa faceti cu banii imprumutati, ci doar sa va platiti la timp ratele lunare.

Formalitatile sunt reduse. Creditorul nu solicita foarte multe date sau sa aveti salariul la acea banca, desi acest lucru s-ar putea sa fie in avantajul dvs. ( veti avea o dobanda mai mica si poate multe alte facilitati). Pentru o situatie de urgenta sau pentru a putea realiza rapid un proiect, creditul de nevoi personale este, prin urmare, ideal.

Citeste si:   ING Bank - Mesaj Important ( cod referinta 955722 )

Acest tip de credit rapid este foarte flexibil; titularul sau stabileste in avans metodele de rambursare: suma, data in care plateste lunar rata si perioada.

Va puteti rezolva rapid multe probleme cu un astfel de credit de nevoi personale. Daca va incadrati in cele enumerate mai sus si aveti nevoie de o suma de bani, atunci verificati pe VreauCredit.ro. Informatiile obtinute va vor ajuta in cel mai bun mod sa vizualizati ofertele pe care bancile din Romania si alte institutii financiare vi le propun. Dvs. trebuie doar sa decideti!

Spune si tu parerea...