Cele mai dorite si vandute vile cu arhitectura moderna se gasesc in cartierul rezidential Bragadiru, la 20 de minute de mers cu masina din zona Unirii, Bucuresti, adica in Romania.
In mijlocul vegetatiei bogate si sanatoase se inalta casele frumoase care iti iau ochii. Albe, ornate cu piatra naturala, par desprinse din povesti.
In privinta incaperilor sunt destule, spatioase, luminoase si perfect izolate de exterior. Soarele torid nu patrunde vara sa iti dea senzatia de sufocare, nici gerul nu intra prin pereti sau pe la ferestre, fiindca sunt izolare cu mana de profesionist.
Hotii nu te pot prada gandindu-se ca esti putred de bogat, daca iti da mana sa ai si sa intretii o asemenea casa fiindca nici musca nu patrunde fara permisiunea ta. Poarta este automatizata, iar usa se deschide numai prin intermediul interfonului sau a cartelei magnetice. Dincolo de frumusetea exterioara se intinde o locuinta functionala in care toti locatarii se intorc cu mare drag. Fara terasa, adica posibilitatea ca sa stai la inaltime adapostit de casa ta si in acelasi timp sa poti admira nestingherit natura, vilele moderne si-ar pierde din farmec. Comuniunea cu natura este un dar al acestui loc. Omul intra direct in contact cu iarba, pomii, florile si aerul curat.
Natura isi etaleaza toate toaletele splendide in functie de anotimp in fata ochiului critic al celui care isi bea cafeaua pe terasa casei sale.
Este minunat sa poti observa toate transformarile pomilor, florilor, frunzelor si sa inveti de la ele, educatori tacuti si perfecti ai lectiei demnitatii!
Din vestibul se poate trece usor in celelalte incaperi, fara sa deranjezi pe cei care dorm sau studiaza. Numarul bailor este impresionant: trei. Nu se sta la coada la dus si nici pentru satisfacerea altor necesitati.
Exerienta certatului pe tema cine intra primul in baie si cronometrarea timpului petrecut la dus sau cu aranjatul in fata oglinzii poate fi de la deranjanta la traumatizanta. Imaginati-va ca in vilele construite conform normelor arhitecturii moderne sunt multe momente in care baile stau goale si ca vara, trei oameni isi pot face baie in acelasi timp sau se pot racori in cada!
O incapere pentru birou? Cine nu si-ar dori asta? Sa te poti retrage sa lucrezi, cand trebuie sa finalizezi urgent o lucrare. Cand sotia nu are somn sa poata citi in voie o carte in birou sau adolescentul sa asculte muzica nestingherit, fiindca puteti izola fonic incaperea.
Cele mai vandute vile cu arhitectura moderna, imobile care rivalizeza cu locuinte din cartierele rezidentiale ale celor mai mari orase din lume, se gasesc in Romania si conduc in topul vanzarilor imobiliare. Ele sunt dorite pentru aspect, amplasament, compartimentare judicoasa, si garantia pe viata a lucrarilor si materialelor.
In cartierul din zona rezidentiala Bragadiru casele au durata perena si locatarii cunt cei mai fericiti oameni din lume. Zona atrage norocul si incarca locatarii cu optimism si energie pozitiva, alungand depresiile, stresul si indoielile. Nici nu se poate altfel, stiut fiind ca plimbarile in natura si amplasarea casei in mijlocul florilor, ierbii si copacilor prelungesc viata.

Citeste si:   Cel mai frumos cadou pentru casa ta

Spune si tu parerea...