In numeroase imprejurari, cutiile de carton se dovedesc a fi foarte utile si chiar indispensabile. Una dintre multele industrii in care le gasim este aceea a bauturilor alcoolice, de exemplul vinul. Cutiile sunt utile atat in ceea ce priveste depozitare cat mai ales transportul, oferind un grad ridicat de siguranta sticlelor ambalate in acestea.

La iPack sunt realizate diverse modele de cutii si alte solutii de ambalate, potrivite pentru multe ramuri ale industriei de consum si nu numai. Produsele lor sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate astfel incat rezultatele sa fie pe placul tuturor clientilor.

Referindu-ne la eficienta unei astfel de cutii, ne gandim la mai multe aspecte, ca de exemplu rezistenta si nivelul de siguranta pe care il poate oferi continutului. In magazinul online al celor de la iPack avem la dispozitie numeroase modele de cutii transport, atat cele pentru vin sau sampanie cat si cutii simple sau alte modele, precum cele de pizza, pentru alimente, flori sau cutii pentru transport specializat. Toate acestea sunt realizate din carton de calitate fiind asadar foarte rezistente ceea ce insemna ca putem pune fara griji diverse produse in acestea, chiar si in cantitate ceva mai mare.

In cazul cutiilor pentru transpotul sticlelor, nivelul de siguranta este chiar si mai mare, fiind destinate clientilor care au nevoie de calitate si eficienta. Acestea sunt realizate din carton CO5, foarte rezistent. De la un caz la altul cutiile ajung sa fie incarcate si descarcate de mai multe ori asa ca rezistenta acestora poate scadea iar in cazul celor de slaba calitate, acestea pot ceda chiar inainte de a ajunge la destinate. Nu se va intampla insa asta si cu cutiile celor de la iPack, fiind realizate din carton mai gros, in 5 straturi, doua dintre acestea ondulate, fapt care ofera mai multa protectie la lovituri si socuri.

Cei de la iPack ne pun la dispozitie peste 20 de tipodimensiuni de cutii transport sticle si cutii normale. De asemenea, avem la indemana si varianta cutiilor la comanda, realizate dupa dimensiuni specifice insa asta doar la comenzi de peste 1000 de bucati. Cutiile lor sunt realizate astfel incat sa fie cat mai rezistente atunci cand sunt asamblate. Asa ca nu mai este neaparat nevoie sa le lipim si cu banda adeziva decat daca vrem sa fim si mai siguri ca ceea ce transportam sau manevram ajunge la destinatie fara nicio problema.

Pentru a economisi spatiu, cutiile sunt livrate catre clientu sub forma pliata. Acestea sunt foarte usor de asamblat dar daca insa intampinam dificultati, in magazinul lor online avem la dispozitie filmulete cu asamblarea diferitelor tipuri de cutii pentru transportul sticlelor disponibile in magazin. De la un model la altul avem totodata si diverse sisteme gandite astfel incat sticlele sa fie bine delimitate, sa nu se atinga intre ele astfel ca si riscul de accidente este mai mic. Putem alege totodata si anumite materiale de protectie precum folii cu bule sau separatoare din polietileta, foarte bune in absorbtia socurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here