Odata cu apropierea festivitatilor de iarna cu totii ne dorim ca locuinta noastra sa arate impecabil si sa incorporam doar cele mai frumoase obiecte pentru a-i multumi pe cei dragi si pentru a intampina musafirii. Printre aspectele principale care trebuie luate in seama la o casa, este lumina si tot ce tine de corpurile de iluminat.

Site-ul savelectro.ro este genul de magazin online care pune totul la dispozitia clientilor, de la prize si intrerupatoare pana la becuri led.

Este intr-adevar, un magazin online complet pentru cei care au nevoie sa faca schimbari in locuinta la sistemul de iluminat, iar site-ul garanteaza cele mai bune preturi la produse de calitate exceptionala.

Citeste si:   Aplicatii iPhone si Android: Tweet Deck

Desi site-ul detine foarte multe produse, am ales sa cumpar doar o banda led, deoarece m-am gandit ca va arata foarte bine daca o montez pe scarile casei, care conecteaza parterul cu mansarda.

Savelectro.ro detine o gama destul de varita pentru benzi led si am putut alege o banda care sa fie suficient de lunga, dar si foarte versatila.

Am ales sa cumpar de pe site modelul de banda led 5050 IP65 Alb Rece cu 60 de leduri. Banda led beneficiaza de clasa de protectie IP65 si are un flux luminos de 1000 lm/m. Puterea acestei benzi este de 10.8W/M, iar tensiunea de alimentare este de 12 V. Temperatura este de 6000-6500 K si are o lungime de 5 metri.

Citeste si:   Firmele de confectii metalice va ofera alternativa achizitionarii spatiilor la cheie

Aceasta band led este accesoriul ideal pentru orice design de casa sau apartament, deoarece banda led se aplica foarte usor, fara ca utilizatorul sa faca modificari in locuinta.

Savelectro.ro propune cele mai avantajoase oferte pentru corpurile de iluminat de pe site-ul lor, dar si pentru becurile si spot-urile led, la preturi fara concurenta.

Iarna aceasta poti sa iti amenajezi casa folosind cele mai frumoase accesorii de iluminat propuse de magazinul savelectro.ro, fara sa investesti foarte mult!

Spune si tu parerea...