Cel mai bine aprovizionat magazin cu echipamente curatenie se numeste chiar echipamentcuratenie.ro si activeaza in acest domeniu de peste 12 ani. Magazinul este primul din Romania care sa comercializeze brand-uri precum Tork, dar si alte produse facute pentru intretinerea igienei, indiferent ca este vorba de un restaurant, farmacie, bar sau propria casa.

Site-ul ofera o gama vasta de produse Tork din care clientii pot alege produse din hartie, sapunuri lichide, dezinfectanti de maini, odorizante de camera, detergenti profesionali, produse curatenie, cosuri de gunoi dispnesere, dozatoare sau chiar si capace de toaleta. Atat de vasta este categoria acestui brand, incat clientii pot face toate cumparaturile pentru casa de pe un singur site.

Insa gama de produse de pe magazinul echipamentcuratenie.ro nu se termina aici, deoarece acesta comercializeaza aspiratoare profesionale pentru orice fel de situatie. Aspiratoarele lor se disting fata de restul ce pot fi cumparate de oriunde din comert prin faptul ca detin motoare mult mai puternice. De exemplu, un aspirator Columbus, modelul SW 53 detine 3 motoare capabile sa produca o putere de 3300W. Pentru modelele casnice de aspiratoare, puterea este dubla, chiar tripla.

Aspiratorul Columbus este capabil sa absoarba in cuva sa atat praful, cat si lichidele varsate pe pardoseala sau pe covor.

Este o functie foarte buna, mai ales pentru cei care detin un restaurant sau bar si doresc sa mentina curatenia in orice moment al zilei. Aspiratorul este foarte usor de folosit, avand comenzile afisate pe butoanele principale.

O alta gama de produse foarte folositoare este cea cu monodiscuri. Aceste dispozitive constituite in mod special pentru a oferi un luciu deosebit gresiei, faiantei sau suprafetelor lucioase. In plus, aceste monodiscuri sunt utile pentru a indeparta stratul bacterian de pe suprafata, lasand in urma un ambient sigur si curat.

Sunt o investitie ideala pe care as recomanda-o celor cu mici afaceri de tipul fabricilor sau mini supermarket-urilor unde traficul este destul de mare si constant, iar murdaria poate sa apara rapid pe suprafata podelei. Un monodisc poate elimina rapid urmele de murdarie.

Site-ul echipamentcuratenie.ro este cea mai buna descoperire pe care am facut-o, deoarece, de cand cumpar de la ei produse de curatenie, casa mea a fost intotdeauna curata. Insa detergentii profesionali si sapunurile lichide Tork nu sunt singura investitie pe care o fac de pe echipamentcuratenie.ro, ci si alte accesorii pentru baie precum dispenserele pentru hartie si dozatoarele pentru sapun. Totul este mult mai curat si mai sigur de cand folosec produsele profesionale Tork.

Daca cineva mi-ar cere sfaturi despre cum sa mentin casa mai placuta si mai armonioasa, atunci i-as recomanda acest magazin cu incredere. Gama lor de detergenti profesionali ofera siguranta chiar si copiilor care pun mereu mainile pe jos, iar odorizantii de camera aduc parfumuri placute in toate incaperile.

Echipamentcuratenie.ro este un aliat de incredere de fiecare data cand doresti sa investesti in curatenia casei si nu stii de unde sa incepi. Site-ul, nu numai ca ofera solutii pentru electrocasnice de clalitate, dar si o gama cu detergenti pentru absolut orice, fie sapun lichid sau detergent dezinfectant. Echipamentcuratenie.ro ne ajut sa eliminam bacteriile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here