Noua colectie a brandului Gucci este intitulata Gucci Dive si are in componenta sa un nou model de ceas barbatesc, noul ceas barbatesc Gucci Dive YA136303.
Noua colectie de ceasuri barbatesti  apartine mixului de stiluri casual si sport, iar brandul Gucci este prezent pe piata din România inca din anul 2009.
Noul ceas barbatesc Gucci Dive YA136303 este produs de o marca de ceasuri renumita international pentru produsele de lux pe care le produce.

Ceasurile lansate de acest brand sunt vandute pe piata in doua variante, ceasuri barbati si ceasuri dama  , produse ce apartin mixului de stiluri casual si sport.
Forma carcasei este rotunda, cadranul ceasului este constituit din combinatia foarte reusita a culorilor argintiu si negru, este dotat cu indicatori luminoscenti, materialul din care este compus cadranul este otel inoxidabil, iar display-ul ceasului este unul analog. Geamul ceasului este construit din cristal de safir, cristalul de safir este unul dintre cele mai cautate si folosite cristale de pe aceasta piata.
Ceasul este prevazut cu limbi de ceasornic si indicatori de culoare rosie si argintie, carcasa ceasului are atat in latime cat si in inaltime 40 mm, grosimea are 11 mm, capacul ceasului este insurubat iar odata cu achizitionarea acestui ceas vei primi garantie doi ani.

Mecanismul ceasului este Quartz – Elvetian, iar ceasul este dotat cu o rezistenta atmosferica de 20 ATM. Va sfatuim sa purtati ceasurile ce sunt dotate cu rezistenta la presiunea atmosferica de 20 ATM atunci practicati inotul, spre exemplu. Ba chiar mai mult, acest ceas, odata achizitionat,  va putea fi folosit pentru orice sport acvatic, sarituri foarte inalte, sau chiar pentru scufundari. Achizitionarea unui ceas ce are incorporat un mecanism de tipul quartz – Elvetian este decizia cea mai corecta, de departe, datorita beneficiilor pe care acest tip de mecanism ingenios ni le poate oferi.
Aceasta gama larga de ceasuri  are ca public tinta acei barbati care isi doresc sa achizitioneze un ceas casual, sport, un accesoriu ideal pentru persoanele ce au o constitutie foarte atletica.
Bratara ceasului Gucci Dive YA136303 este compusa din materialul cauciuc, are o latime 22 mm, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame tip fluture cu butoane laterale, iar ceasul mai este dotat si cu afisaj data.

Citeste si:   Povestea servetelelor si prosoapelor de masa

Spune si tu parerea...