Cum a inceput deja sa se simta ca temperaturile de afara sunt mai mari iar zilele mai lungi, toti cei care vor sa fie pregatiti de vara au inceput sa-si caute printre altele si cele mai bune optiuni in materie de aparate de aer conditionat pentru  locuinta lor. Acestea trebuie alese cu grija, avand la dispozitie pe piata atat produse de calitate de top cat si numeroase produse de slaba calitate, oferite la preturi care nu le reprezinta performantele.

In alegerea unui aer conditonat trebuie selectat un magazin de calitate. Cele mai bune sunt fara indoiala cele de profil, unde gasim in mod exclusiv doar astfel de echipamente. Totodata, este bine sa avem la dispozitie o mare variatate de aparate, de la cele simple, cu o singura unitate interna sau cele multisplit pana la cele de tip caseta de tavan sau tip coloana. Atat pentru un apartament cu 3 camere sau mai mare cat si pentru o casa cu mai multe camere, cel mai util este fara indoiala un aparat de tip multisplit, la care se pot conecta mai multe unitati interne, asta in functie si de capacitatea unitatii externe.

Alegerea aparatului se face in functie de numarul de camere in care am vrea sa amplasam unitatile interne si de marimea acestora. O unitate externa prea mica nu ne va putea furniza destul aer pentru toate camerele dorite asadar, este bine sa mergem spre unui cu o capacitate mai mare inca din start, daca ne permite si bugetul. O alegere perfecta ar putea fi aparatul Daikin Comfra Bluevolution FTXP35KV cu o capacitate de 12000 BTU, destul de buna pentru un aparat de tip casnic.

Avand la dispozitie atat telecomanda cat si o serie de alte functii si setari pe care le putem face aparatului, acesta poate fi controlat cu usurinta si ne va oferi fara indoiala rezultatele dorite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here