Anul trecut mi-am cumparat o casa foarte frumoasa. Nu este o casa foarte mare dar este suficient de incapatoare pentru mine, sotul meu si fetita noastra. Desigur, atractia principala a casei este curtea care, desi nu este foarte spatioasa, este destul de mare incat sa ne asezam o masuta pentru a ne bea cafeaua, sa facem un gratar si pentru ca cea mica sa aiba un loc unde sa se joace.   Ocupati cu mutatul si amenajarea, nu ne-am dat seama ca aceasta curte are si un minus. Am observat acest lucru abia vara aceasta cand a venit caldura si soarele a lovit din plin in curtea si peretii casei noastre. In curte nu aveam decat doi copacei, destul de mici, care nu erau suficienti pentru a ne face umbra. In rest, soarele ardea ca in Desertul Sahara. Am decis ca trebuie sa facem ceva, deoarece era imposibil sa ne bem cafeaua si, practic, in curte, nu se putea sta decat dupa ora 9 seara. Imi era necaz ca am curte si ca nu pot sa stau afara.

Citeste si:   Cum funcționează forajul?

Am vorbit cu sotul si am decis sa ne achizitionama o umbrela. Am intrat pe site-ul de unde cumparasem acum ceva timp o umbrela plaja pentru cea mica. Stiam ca au preturi foarte bune si pot sa gasesc si ceva pentru gradina. Si, intr-adevar, am gasit. Mi-a atras atentia o umbrela Macario cu tija laterala rosu inchis 3 m Tarrington House. Pretul era mai mult decat bun, deoarece am avut si reducerea si calitatea, fara indoiala, exceptionala. Doar mai cumparasem de la Dwyn si stiam ca produsele magazinului sunt foarte bune.

Asa ca, nu am ezitat si am comandat umbrela. Pot sa spun ca a fost cea mai buna alegere. Este suficient de mare, imi face destula umbra si pot sa imi beau linistita cafeaua alaturi de sotul meu. Umbrela de la Dwyn este, cu siguranta, achizitia verii.

Citeste si:   Buldoexcavatoare Mecalac, ideale pentru lucrari in constructii de cea mai buna calitate!

Spune si tu parerea...