Este dificil sa transporti o persoana decedata pe teritoriul Romaniei, de la spital acasa sau din locul in care s-a produs decesul sau de la morga, la capela, dar sa treci granite cu sicriul deasupra masinii personale!!!
Orice transport funerar international impune munca in echipa si nicio persoana nu se poate ocupa singura de asta, oricat ar fi de descucareata.


In cazul in care te afli in acesta situatie, sa nu crezi ca te duci acolo, spui:”Dati-mi mortul!” si pleci. Sunt atatea probleme complicate de rezolvat, incat solutia cea mai rezonabila este sa apelezi la firma Repatriere-Romania.ro de serviciile careia se declara multumiti toti apartinatorii care le-au solicitat transport funerar international.
Operatiunile care preced transportul funerar sunt dificile, dar reprezentantii firmei amintite le rezolva fiindca au parteneri in toate tarile europene care ii ajuta, echipamente si personal calificat.
Trebuie sa stii ca inainte de a porni la drum cu decedatul catre tara se impune sa se faca:
-documentatia de repatriere. Transportul nu poate avea loc, daca nu este insotit de : certificate de deces international, pasaport mortuar international si autorizatie de transport international.
-pregatirea trupului neinsufletit. Toaletarea se face cu atentie si ea implica: spalare, tundere, aranjarea parului, cosmetizarea fetei la cererea familiei, injectia de conservare si imbracarea.
-pregatirea sicrielor. Cei care nu sunt bine informati cred ca te opresti in primul magazin cu sicrie, alegi unul si ai rezolvat problema. Fara doua sicrie speciale, unul din zinc prevazut cu valve si altul din lemn de esenta tare prevazut cu gauri, transportul nu poate avea loc. La plecare, sicriele se sigileaza, iar dupa aceia sunt asezate in masini si in sfarsit incepe drumul reintoarcerii in tara.
-pregatirea masinilor. Da, masinile dotate cu tot ceea ce este necesar si cu autorizatie de transport funerar international trebuie sa fie in perfecta stare tehnica, sa aiba toate taxele platite si sa straluceasca de curatenie.

Citeste si:   Dictionar informatic englez-roman: a-ac


Sper sa intelegeti acum cat de greu este si sa renuntati sa va aventurati sa efectuati pe cont propriu un transport funerar international!
Fara o echipa de profesionisti care stiu exact ce au de facut si dispun si de echipamentele necesare, este posibil ca transportul sa nu aiba loc niciodata sau sa se interzie fosrte mult. Ei sunt alaturi de familie si actioneaza dupa ce apartinatorii le-au trasat ca sarcina aducerea decedatului in tara si nu au o clipa de odihna pentru a se achita de indatorire. Pe distante mari transportul de face cu doi soferi care conduc pe rand ca totul sa decurga perfect.
In privinta costurilor trebuie sa stiti ca v-ar costa mult mai mult, daca v-ati duce sa rezolvati repatrierea pe cont propriu.
Preturile sunt oneste si comunicate in urma solicitarii lor, fiindca difera in functie de: distante si pretentiile familiei.
Serviciile de consiliere in caz de repatriere internationala, oferite de firma prezentata mai sus sunt non-stop si gratuite, iar la cerere se actioneaza si la urgenta.
Recomand ca toate familiile care au rude plecate in strainatate si trec printr-o situatie dificila, care impune aducerea unui decedat in tara, sa apeleze la cea mai buna firma de profil din Romania cu care sa faca o echipa ca incercarea dramatica sa fie usurata de interventia profesionistilor in organizarea repatrierii!

Citeste si:   Avocat Bucuresti de top

Spune si tu parerea...