Ești studentă și îți este din ce în ce mai greu să te întreții, mai ales că nici părinții nu au posibilități materiale bune ca să îți ofere condiții bune? Te-ai săturat să stai în camere insalubre, să îți cumperi haine doar când sunt reduceri, și să muncești din greu la un job solicitant, care nu doar că te face să neglijezi studiile, dar nici nu îți oferă măcar satisfacția sa fii independentă din punct de vedere financiar? Atunci, hai să îți facem o propunere: lasă prejudecățile și hai la gloria-models.ro unde poti devii un top model de videochat, vei avea un job care îți va face visele să devină rapid realitate. Nu știi exact cum trebuie să procedezi? Nicio problemă, citește rândurile de mai jos și vei afla tot ce trebuie să știi.

Apelează la un studio de videochat legal

Din păcate, multe dintre studiourile de videochat de la ora actuală în România nu funcționează tocmai legal, și sunt de fapt un paravan pentru alt gen de activități. Este și normal, așadar, să ai parte de temeri în această privință. De aceea, nici măcar nu încerca să intri în contact cu reprezentanții unei astfel de firme. Alege un studio de videochat profesionist, cum este și cazul gloria-models.ro, unde ai parte de un contract de muncă perfect legal, ți se plătesc contribuțiile la sistemul de pensii și sănătate, condiții bune de lucru, iar câștigurile financiare te scutesc de multe griji. Tu trebuie doar să ai grijă să îți desfășori așa cum trebuie activitatea, și nimeni de aici nu îți va cere să faci ceva ce nu îți dorești, doar pentru că ai semnat un contract.

Citeste si:   Curat si reciclabil

Multă ambiție și determinare

Chiar dacă nu ai pic de experiență în domeniu, asta nu înseamnă că vei eșua lamentabil. Nu-ți face griji, nimeni nu s-a născut învățat, așa că la gloria-models.ro chiar și începătoarele în domeniu pot învăța rapid despre ce este vorba. Aici nu doar trainerii te vor ajuta sa ajungi in top ci si modelele cu experiență care îți vor ”vinde” câteva dintre trucurile meseriei pe care trebuie să le cunoști, și care te pot ajuta să câștigi bani frumoși, in final vei gasi o familie. Astfel, înainte de a începe activitatea propriu zisă, vor avea loc ședințe de instruire, când vei învăța cum să stabilesti o legatura cu baza ta de membrii, astfel ca aceștia să te prefere pe tine și nu alt model, cum să vorbești cu membrii, ce subiecte să atingi, dar și detalii mai tehnice, despre cum să utilizezi echipamentele de lucru. Toate acestea îți sunt de mare ajutor, mai ales atunci când ești la început, și totul ți se pare străin și dificil. Nu-ți face griji, ai nevoie doar de puțină ambiție și determinare, dar acesta două calități nu îți lipsesc, nu-i așa?

Citeste si:   Cand se schimba anvelopele

Un pseudonim și o poveste

Atunci când lucrezi cu profesioniști, cum este și cazul la gloria-models.ro, niciunul dintre membrii tăi nu îți va cunoaște adevăratul nume. De fapt, una dintre regulile care se respectă aici cu strictețe este cea a confidențialității, iar acest lucru contează enorm. Așadar, vor alege impreuna un pseudonim unic care te va ajuta in construirea unui brand. De asemenea, îți poți crea o poveste de viață cât mai incitantă, care să atragă cât mai mulți membri care să plătească pentru tine si visurile tale. Sunt detalii pe care nu trebuie sa le neglijezi, deoarece contribuie la succesul pe care îl vei avea în branșă.

Un profil sincer te scutește de multe neplăceri

Știi, desigur, ce este un CV. Și, chiar dacă nu crezi, și aici contează mult profilul tău. Acesta trebuie să fie însoțit de un content glamour si incitant, fara sa apelezi la vulgaritate, iar informațiile pe care le furnizezi trebuie să fie sincere. Astfel, te vor ajuta sa scrii aici despre tine dar si care sunt lucrurile pe care ești dispusă să le faci în sesiunile private, și mai ales, ce refuzi categoric. În acest fel potențialii membrii vor ști exact ce să îți ceară, fără ca dorințele lor să te facă să te simți inconfortabil. Evident, nu este nevoie să mai amintim că nu trebuie să dezvălui informații personale, ci doar să îți ”vinzi” cât mai bine atuurile.

Citeste si:   Frisomat.ro construieste rapid ferma de porcine

Fă-ți programul de lucru

Din fericire, programul de lucru este mai mult decât flexibil, și tu decizi când și cât lucrezi într-o zi. Pentru a-ți fideliza însă clienții, ar fi bine ca măcar la început să respecți intervalul orar. Nu contează dacă alegi să lucrezi noaptea sau ziua,insa este important să arăți că ești o persoană serioasă, și că ești implicată 100% în activitate. În scurt timp vei fi foarte apreciată pentru aceste calități, și nu puțini sunt membrii care îți vor prefera compania.

Echipament de lucru

Înainte de a începe să lucrezi, trebuie să ai tot echipamentul în bună stare de funcționare, aici vor interveni tehnici nostri. Nu ezita să apelezi la personalul de la studio, care îți va oferi tot suportul de care ai nevoie. Și da, nu-ți face griji, este normal ca la început să te simți ușor stingherită, mai ales dacă nu te-ai fi gândit niciodată la o astfel de activitate pentru tine, dar stai liniștită! Toate modelele au trecut prin această etapă, iar dacă totuși nu reușești să scapi de prejudecăți sau trac, poți renunța oricând, pentru că ești liberă să alegi care este drumul tău în viață!

Spune si tu parerea...