Casa de marcat cu jurnal electronic este noul tip de casa de marcat pe care trebuie sa o foloseasca toti cei care desfasoara o activitate comerciala. Pentru ca acest tip de casa de marcat nu este familiar tuturor operatorilor comerciali, in cadrul acestui articol voi prezenta cateva dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stie un antreprenor despre casa de marcat cu jurnal electronic.

Unul dintre cele mai importante lucruri ce trebuie stiut despre acest tip de casa de marcat este faptul ca aceasta stocheaza in format electronic toate datele ce sunt introduse in casa de marcat.

Faptul ca toate datele stocate sunt transmise la organul fiscal central este un alt lucru ce trebuie stiut despre casele de marcat cu jurnal electronic. Transmiterea informatiilor se realizeaza prin intermediul gprs-ului cu care este dotata orice casa de marcat cu jurnal electronic.

Citeste si:   Orange fail

Desi casa de marcat cu jurnal electronic utilizeaza internetul, aceasta poate functiona la fel de bine si in momentul in care din diferite motive cade reteaua de internet. Informatiile introduse in timp ce casa de marcat cu jurnal electronic este deconectata de la internet sunt stocate in memoria acesteia si transmise automat in momentul in care casa de marcat se reconecteaza la internet.

Ultimul lucru pe care il mentionez despre casa de marcat cu jurnal electronic este faptul ca aceasta intocmeste automat un raport fiscal zilnic pe care il transmite organului fiscal central.

In concluzie, avand in vedere cele prezentate in cadrul acestui articol este clar ca, casa de marcat cu jurnal electronic este un dispozitiv util, acesta contribuind la depistarea evaziunii fiscale, acesta fiind si motivul pentru care toti cei ce desfasoara o activitate comerciala trebuie sa detina o astfel de casa de marcat. Amef.ro este magazinul online din care poate fi cumparata acest tip de casa de marcat la cel mai bun raport pret calitate de pe piata.

Citeste si:   Imprimantele: au un loc în viitor?

Spune si tu parerea...