M-am decis. Vara aceasta plec cel putin o saptamana pe meleaguri grecesti. Nu ca nu as mai fi fost, dar anul acesta am o ardoare anume si vreau sa imi petrec timpul descoperind Riviera Olimpului. Am ales sa o fac acum, cand exista oferte in Paralia Katerini mai mult decat convenabile ca si pret.

Cu totii stim ca Grecia era destinatia-cheie aleasa de profesori in liceu si facultate, atunci cand ne organizam un grup de cel putin 10 persoane, gata sa se distreze, sa consume Gyros si Ouzo sau Metaxa (daca am ales acea mini excursie cu vaporasul pe Marea Egee).

O data cu maturitatea ne este dor de acele excursii si retraim bucurosi fiecare amintire. Tocmai de aceea imi doresc nespus de mult sa ma intorc in Paralia Katerini si sa explorez zonele cu alti ochi: putin mai critici, mai atenti la detalii precum cazarea, mancarea, plaja si sejurul in general. Sunt curios de amabilitatea localnicilor, de limba greaca si de cele mai alese bucate care se servesc la restaurantele specifice.

Citeste si:   Producator cuve plastic cu peste 1000 de ambalaje in stoc

Ce ai de facut daca ai ales anul acesta in concediu in Paralia Katerini? E simplu. Paralia Katerini se numara deja printre destinatiile de vacanta preferate ale romanilor. Cu deschidere la Marea Egee, statiunea aflata la poalele Muntelui Olimp se afla la o distanta de 770 km de Bucuresti, distanta care poate fi parcursa cu usurinta chiar si cu autoturismul (cu sau fara oprire).

Exista o multime de lucruri interesante de facut in Katerini. De la situri istorice la atractii culturale, la alte atractii locale bine cunoscute. Descoperi noi locuri de vizitat si lucruri unice de facut in apropiere de Katerini.

Paralia a primit medalia „Steagul Albastru”, ceea ce inseamna apa si plaje curate.

Citeste si:   Promovarea site-ului - ceva important?

Statiunea Paralia Katerini este o destinatie perfecta pentru turisti de orice fel, din orice colt al lumii, deoarece aici poti gasi o gama larga de hoteluri si vile.

Viata de noapte este unica. Exista tot felul de cluburi interesante pentru adolescenti care organizeaza petreceri de plaja cu efecte speciale si lasere.

Cand spui Paralia Katerini, spui de asemenea si ‘shopping’. Paralia este cu adevarat locul perfect pentru maniacii de cumparaturi. Centrul statiunii este plin de magazine de suveniruri. De aici poti cumpara blanuri pentru jumatate din pret (sunt aproape la tot pasul), iar aurul este foarte ieftin.

Este, deci, o alegere buna. Iti sugerez sa faci rezervarile din timp, deoarece hotelurile si vilele cele mai apropiate de plaja raman fara camere intr-un timp foarte scurt din momentul in care le vedem noi valabile in oferta.

Citeste si:   Cateva sfaturi pentru amenajarea locuintelor

Spune si tu parerea...