Din pacate, multi romani sunt plecati din tara. Locurile de munca sunt putine, prost platite, viata de zi cu zi este din ce in ce mai grea. Oamenii isi lasa familiile, copiii si iau tristul drum al strainatatii pentru un trai mai bun si pentru a le asigura celor de acasa un acoperis deasupra capului si o bucata de paine. Din pacate situatia nu pare sa se schimbe si numarul celor plecati se ingroase de la zi la zi. Cel mai greu este atunci cand o ruda iti este plecata la munca si se intampla o tragedie. La stiri am auzit din ce in ce mai multe cazuri nefericite in care romani plecati sa isi castige existenta au sfarsit in accidente tragice sau au fost ucisi. Si cum un necaz nu vine niciodata singur, pe langa durerea imensa provocata de pierderea persoanei dragi, mai apare si zidul birocratiei. La toate acestea se adauga costurile imense pentru a aduce decedatul in tara. Vorba aceea: “in ziua de azi nu mai poti nici sa mori!”. Si totusi, ce facem daca ne loveste un asemenea necaz?

Citeste si:   Investitia intr-o afacere de succes

Va recomand, in clipele cele mai triste, sa apelati cu incredere la Repatrieri-Romania. Aici puteti gasi tot ceea ce aveti nevoie pentru a rezolva aceasta problema delicata. Puteti apela la numerele de pe site la orice ora, de luni pana duminica. Cineva va va asista si sustine in rezolvarea situatiei. Ce va ofera?

In primul rand trebuie sa intrati pe site-ul lor si sa completati un formular. Prin acest formular veti cere practic o oferta de pret personalizata in functie de dorintele, necesitatile si bugetul de care dispuneti. Serviciile de repatrieri decedati, in general, sunt foarte scumpe. Insa, aici puteti sa obtineti preturi mai mult decat decente pentru a va aduce persoana decedata in tara.

Citeste si:   In cutiile cu capace din plastic nu cad gunoaie

Dupa ce ati gastit oferta care va ajuta cel mai mult veti primi din partea firmei, in costurile stabilite, urmatoarele:

  1. Transport funerar cu autovehicule dotate in conformitate cu standardele europene.
  2. Pasaport mortuar international.
  3. Certificat de deces international.
  4. Transportul se va face in conditii optime de siguranta si igiena.
  5. Decedatul va fi transportat intr-un sicriu de zinc, care se pune la randul sau intr-un sicriu din lem. Cei de la Repatriere-Romania vor oferi gratuit serviciul de sigilare al sicriului de zinc.
  6. In plus, va asigura trusoul, precum si cosmetizarea decedatului.
  7. Serviciile sunt valabile in toata Europa. De asemenea, transportul decedatului poate avea loc si din Romania catre o alta tara, in cazul in care cel care a murit este strain. Pe site gasiti si alte informatii utile cu privire la intreg procesul de repatriere. De exemplu, repatrierea dureaza, in mod obisnuit, intre 2-6 zile, in functie de cauza si imprejurarile decesului, precum si de distanta la care se afla decedatul.  Daca aveti orice nelamurire, nu ezitati sa ii contactati. Va vor raspunde prompt. In plus serviciile lor sunt impecabile, recomandate de toti cei care au apelat cu incredere si speranta la ei. Au fost alaturi de multi oameni incercati in momente triste si dificile.
Citeste si:   Comparatie marimi: Samsung Trender, Samsung Seek, LG Rumor Tuouch, Microsoft Kin Two

Spune si tu parerea...