Covoarele sunt accesoriile de care nicio casa nu se poate lipsi. Acestea au o istorie lunga in trecutul civilizatiilor, iar o casa devine mai primitoare imediat ce exista un covor vizibil intr-una din incaperi. Magazinul covoare-profesionale.ro ofera cele mai bune preturi pentru covorase interior, exterior, covorase Horeca sau orice fel de covoare profesionale. Nu exista investitie mai buna raportat la calitate si la pret.

Pentru o incapere, covorul este clar factorul care influenteaza aspectul total, dar care poate sa puna si in dezavantaj incaperea. Covorul potrivit ales cu atentie, poate oferi senzatia de mai mult spatiu, pe cand un covor ales fara a tine cont de mobila din incapere si de culaorea peretilor poate fi precum o nuca in perete.

Covoare-profesionale.ro ofera o sansa egala tuturor celor care doresc sa investeasca intr-un covor de calitate, indiferent care ar fi motivul achizitionarii. Modelul pres de exterior spaghetti city 10 mm, cu strat suport este ideal pentru intrarea in magazine, alimentari, cladiri de birouri sau chiar intrari in locuinta.

Citeste si:   Traduceri Medicale alt spam...

Stergatorul de exterior City de 10 mm este un pres de exterior non-absorbant fabricat din bucle de vinyl (motiv pentru care sunt denumite si presuri tip spaghete) menite sa razuiasca si sa retina murdaria de pe incaltaminte. Buclele de vinil flexibile si rezistente la razele UV asigura performanta maxima in orice climat si se adapteaza oricarei suprafete. Nu absoarbe apa.

Presul de exterior City de 10 mm cu strat suport reduce la minim riscul de alunecare a presului si tine mizeria adunata departe de pardoseala daca acesta este folosit in zonele de interior. Stratul de suport este confectionat din vinil neporos.

Citeste si:   SPAM baze de date emailuri

Aceste investitii sunt cele mai bune pentru o incapere sau pentru intrarea intr-o incapere. Presul poate fi folosit pentru a indeparta mizeria de pe talpa pantofului, astfel asigurand o experienta placuta in interiorul locuintei. De asemenea, gama de covorase interior sunt excelente pentru locuintele care vor sa ofere o impresie placuta in living!

O camera pare mai unificata daca tot mobilierul este pe covor. Pentru a crea iluzia de spatiu, 45 cm de podea neacoperita ar trebui lasati intre marginea covorului si pereti.

Efectul opus poate fi obtinut si prin utilizarea unui covor pentru a separa sau a imbunatati o zona din interiorul unei camere. Folderul trebuie sa fie amplasat in mijlocul camerei, atingand doar o parte din mobilier si la cativa centimetri sub picioarele din fata ale canapelei pentru a oferi o senzatie de spatiu. 

Citeste si:   Ai nevoie de o promovare online bine facuta? Iata solutia!

Acum, daca camera de zi este mica, poti incorpora un covor mic care are un model izbitor si il poti aseza in centrul camerei in asa fel incat nicio piesa de mobilier sa nu se sprijine pe el. Acest aranjament creeaza un efect complet diferit, dar functioneaza si el.

Un covor poate fi detaliul care completeaza decorul unei camere. Pentru a fi vazut, acesta trebuie asezat sub pat intr-un mod echilibrat si trebuie sa fie suficient de mare pentru a iesi de cel putin 45 cm in jurul intregului perimetru.

Covoare-profesionale.ro ofera cea mai buna experienta pentru a cumpara produse de calitate!

Spune si tu parerea...