O parte din  agilitate provine din economiile de greutate ridicate ale modelului Q7 față de modelul precedent și din faptul că este doar o lumină destul de îndrăzneață pentru un vehicul de tipul, nivelul echipamentului și mărimea acestuia.

O parte din atletismul unei masini de inchiriat Audi Q7  provine și din noul sistem de direcție cu patru roți, care reduce raza de cotitură cu puțin mai mult, îmbunătățind manevrarea cu viteză mai mică și sporind stabilitatea la viteze mai mari.

Versiunile cu specificatii americane ale modelului de inchiriat Audi Q7 din anul 2016 nu au fost inca incluse in detaliile lor, ceea ce inseamna ca nu avem inca greutati precise, dar putem obtine o idee generala a masinilor europene.

Citeste si:   SPAM: Fericirea copilului tau e doar la un click distanta

Există câteva diferențe importante – cele care vor avea un impact direct asupra greutății proprii. De exemplu, autoturismele de pe piața germană sunt disponibile cu cinci locuri și fără trapa panoramică (care va fi standard pentru modelele americane Q7).

Calitatea interioară a lui Q7, liniștea cabinei, tracțiunea integrală quattro și echipamentul de înaltă tehnologie, reprezinta atuuri in raport cu SUV-urile concurente.

La toate acestea se adaugă faptul ca modelul Audi Q7 este surprinzător de distractiv, indiferent dacă alegeți motorul pe benzină de 3,0 litri TFSI V6 sau motorul TDI V6 de 3,0 litri.

Directia modelului Audi Q7 primește asistență electromecanică, în timp ce transmisia automată cu opt trepte oferă moduri normale și sportive; toate aceste setări pot fi reglate la specificațiile dorite de șofer prin setările individuale Audi Drive Select.

Citeste si:   Ai auzit de taxanomies?

Spune si tu parerea...