În încercarea de a găsi un loc de muncă mai bine plătit și a le oferi celor dragi o viață mai bună, mulți români au ales să ia drumul străinătății și să își încerce norocul în Italia, Spania și alte țări unde se plătește mai bine. Din păcate, viața este imprevizibilă, și nu puțini dintre cei care au luat această decizie au încetat din viață. Repatrierea lor este un proces dificil, iar corpul acestora este obligatoriu transportat într-un sicriu de zinc.

Apelează la o firmă de repatriere decedați

După cum aminteam ceva mai sus, aducerea în țară a trupului neînsuflețit nu este o simplă formalitate. Dimpotrivă, este nevoie de multe acte și formalități care trebuie îndeplinite, și în acest caz cel mai bine este să se apeleze la o firmă de servicii funerare Bucuresti care se ocupă și de repatrierea celor decedați. Angajații acesteia au experiența necesară pentru a se ocupa așa cum trebuie de toate aspectele, pentru ca totul să aibă loc cât mai rapid și cu respectarea cadrului legislativ aflat în vigoare. O astfel de firmă de pompe funebre Bucuresti îți pune la dispoziție tot ce este necesar, inclusiv sicriul de zinc, obligatoriu în acest caz.

Tipuri de sicrie de zinc

Există mai multe tipuri de sicrie de zinc pentru care poți opta, iar utilizarea acestora este esențială deoarece în acest fel, pe timpul transportului, trupul este bine păstrat în interior, iar eventualele bacterii sau viruși nu își fac simțită prezența.

Interior din lemn

Este modelul de sicriu de zinc folosit la cele mai multe dintre repatrieri, și costul acestuia nu este unul chiar atât de ridicat.

Sicriul de zinc cu decorațiuni interioare

Avem de a face cu un model mult mai complex, când se combină formatul unui sicriu de lemn cu unul de zinc. Pentru transportarea mult mai ușoară este prevăzut și cu mânere în părțile laterale. Există posibilitatea ca acesta să fie prevăzut cu o mică fereastră din sticlă, prin care rudele și cei dragi pot vedea chipul celui decedat, pentru a le fi mult mai ușor să își ia rămas bun.

Sicriu din lemn cu inserție de zinc

O altă variantă este cea care presupune folosirea unui sicriu din lemn, dar care este căptușit cu zinc. Privit din exterior, nu se deosebește cu nimic de unul obișnuit din lemn.

Fiecare dintre aceste modele are un preț diferit. De aceea, atunci când din păcate, are loc decesul celui drag plecat în străinătate, apelează la o firmă cu experiență. Angajații acesteia știu exact ce trebuie să facă sau cum să te ajute să îți fie mai ușor să plătești serviciile funerare, pentru că nu este chiar atât de simplu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here