Frigul iernii a ajuns, asa ca este momentul oportun sa incepeti cautarile pentru cele mai frumoase seminee, ca sa le puteti avea instalate si in functiune cat mai curand. Fie ca explorati ofertele pentru seminee pe lemne sau pe gz, piata sistemelor de incalzirte pune la dispozitia clientilor o varietate de optiuni, potrivite pentru aproape orice instalare. Nimic mai bine gasit iarna decat caldura si atmosfera din jurul unui semineu.

Cum sa incepeti cautarile pentru seminee?

Atunci cand va aflati in cautare de seminee pentru caminul dvs. este indicat sa luati in considerare cateva intrebari prealabile, fiindca acestea va vor ajuta sa determinati care este semineul care corespunde preferintelor dvs.

  • Va fi semineul principala sursa de caldura?;
  • Care este bugetul si pretul maxim de care dispuneti pentru aceasta investitie?;
  • Ce fel de semineu este mai potrivit pentru design-ul locuintei?
  • Ce tip de semineu este mai economic?
  • Cata vreme planuiti sa locuiti in casa unde urmeaza sa fie instalat semineul? Va fi o investitie pe termen scurt sau lung?;
  • Care sunt cerintele de constructie pentru semineul pe care il aveti in vedere?;
  • Ce fel de termoizolatie are locuinta?;
  • Ce dimensiuni au ferestrele si care este inaltimea plafonului?
Citeste si:   Rochiile domnisoarelor de onoare, decor feeric de nunta

Acestia sunt factorii care vor determina asupra caror tipuri de seminee trebuie sa va concentrati atentia.

Intre ce tipuri de seminee aveti de ales?

In functie de tipul de combustibil utilizat, acestea sunt cele mai populare tipuri de seminee disponibile in piata sistemelor de incalzire din Romania:

Seminee pe gaz–  Atunci cand vine vorba de seminee pe gaz, exista numeroase stiluri si modele din care puteti alege. Prima decizie in alegerea unui semineu pe gaz este cea referitoare la varianta inchisa sau deschisa. Diferenta esentiala intre unitatile de gaz deschise si cele inchise este ca semineele cu gaze deschise sunt mai apreciate pentru functia lor decorativa, deoarece degaja o caldura moderata, care necesita ventilatie in incapere. Aceste seminee pot fi insa  usor personalizate ca aspect. Indiferent daca sunteti un admirator al stilului contemporan sau traditional, aceste seminee se preteaza cu usurinta personalizarilor.

  • Seminee pe lemne- Nimic nu se compara cu palpairea flacarilor unu foc mocnit autentic, asa cum este flacara semineelor cu ardere lenta, o optiune eficienta si accesibila pentru a pastra caldura in camin. Unele seminee pe lemne au perioade lungi de ardere si genereaza caldura mare, avand posibilitatea de a functiona ca sursa principala de incalzire a casei.
Citeste si:   Ce facem cand trebuie sa repatriem o persoana decedata?

-Seminee electrice-  Semineele electrice imita cu succes aspectul semineelor pe lemn sau gaze, insa nu presupun curatarea resturilor rezultate in urma combustiei. Pe de o parte, acestea nu radiaza caldura la acelasi nivel de intensitate precum semineele traditionale ori cele pe gaze, insa pe de alta parte reprezinta o altrnativa ecologica la acestea, fiind ecologice din punct de vedere ecologic, dar si pentru ca nu au emisii de vapori. In plus, un semineu electric ii scuteste pe beneficiari de necesitatea instalarii unui sistem de evacuare. Semineele electrice reprezinta solutii inteligente si accesibile, fiind in special idele pentru chiriasii care nu doresc sa investeasca foarte mult in locuinta pe care o ocupa.

Citeste si:   Vara nevoia de lenjerii din bumbac este mai mare

Am descoperit cele mai frumoase seminee

Pentru informatii suplimentare si o oferta completa si atragatoare de seminee, contactati Seminee-Expert, compania specialistilor in seminee din Romania. Recomandati de portofoliu si vechime in piata de profil din Romania, echipa Seminee-Expert reprezinta solutia ideala pentru a construi, instala si intretine cele mai practice si frumoase seminee pe care le puteti imagina.

Descoperiti oferta integrala de aici, intrati in contact cu unul din reprezentantii companiei la  0721 280 587 / 0784 292 820 / 0744 207 437 sau la adresa office@seminee-expert.ro.

Vedeti la fata locului semineele din protofoliul Seminee-Expert la adresa din  Str. Toamnei nr. 27, sector 2, Bucuresti. Pentru o iarna blanda si prietenoasa.

Spune si tu parerea...