Lucrez la laptop neîncetat; scriu diverse articole, printre care și recenzii de carte, care sunt favoritele mele, astfel încât scrisul în pat, sprijinit între perne, lucru care îți afectează nespus spatele, e ceva recurent. Îți amorțesc picioarele, îți amorțește spatele, nu te poți concentra și, după câteva ore de muncă, devine o experiență nimicitoare. Când citesc, într-un fotoliu sau în pat, la fel, amorțesc și mă dor mâinile. Astfel încât, într-o zi, dorind să pun capăt acestor neplăceri ce pot fi evitate cu ușurință, m-am gândit că a venit vremea să-mi cumpăr o măsuță pentru laptop. Și spatele, și laptopul meu, ca să nu se mai încălzească și să-i prelungesc durata de viață, meritau o schimbare. Pentru mine, măsuța de laptop multifuncțională, cu suport pentru telefon, sertar și suport detașabil pentru carte a fost lucrul de care aveam cea mai mare nevoie, dar amânam momentul.

Citeste si:   Unde si cum gasesti cele mai bune oferte de pret creare magazin online

Creată special pentru a ușura lucrul la laptop când stai în pat, în fotoliu sau chiar la birou măsuța de laptop, cu trepte pentru reglarea înălțimii sau a unghiului de înclinare a tăbliei, ocupă puțin spațiu, este ușoară, se pliază și se depozitează, ajutându-vă să țineți și mouse-ul alături, astfel încât să vă fie ușor să lucrați, să stați într-o poziție confortabilă, dar mai ales sănătoasă, pentru spate, având un preț accesibil.

Când amorțiți la birou, mai ales acum când lucrați mai mult de acasă, puteți să faceți schimbări repetate, în pat și în fotoliu, să setați măsuța la înălțimea și unghiul dorite, astfel încât să păstrați o anumită distanță față de laptop, să vă destindeți picioarele, să vă relaxați spatele. Puteți astfel să aveți grijă atât de sănătatea dumneavoastră, cât și să spargeți monotonia lucrului la birou. Totodată, măsuța este potrivită în orice situații când folosiți laptopul, fie că este vorba de muncă sau de relaxare la un film, ori de citirea unei cărți.

Citeste si:   Sfarsit de linie pentru Windows

Modelele puse la dispoziție au diverse mărimi care se potrivesc laptopurilor cu diagonala de maxim 17 inch, cu diverse spații create special pentru telefon, mouse și suport pentru carte. Veți putea astfel să țineți și laptopul și telefonul aproape când lucrați, iar la final să vă delectați cu lectura unei cărți bune.

De când am început să folosesc măsuța multifuncțională pentru laptop durerile mele de spate, devenite în ultima vreme din ce în ce mai sâcâitoare, s-au calmat, laptopul nu se mai încălzește ca înainte, nu-mi mai simt trupul împuns cu ace din cauza amorțelii. Durabilă, mică, cu un design atrăgător, măsuța pentru laptop a devenit un accesoriu foarte important care m-a ajutat, de când lucrez de acasă, să pot folosi patul sau fotoliul ca rute alternative atunci când nu vreau să-mi petrec toată ziua în fața biroului.

Citeste si:   Am schimbat tema

 Când e astfel timpul pentru o măsuță pentru laptop? Când lucrați în pat sau din fotoliu pe laptop și spatele dumneavoastră suferă, când stați prea aproape cu vederea de ecran și vă afectează, când vreți să vă protejați laptopul de supraîncălzire. Zeci de modele vă așteaptă să vă bucurați de un confort excelent. Munca pe laptop din pat sau din fotoliu nu e doar relaxantă, dar și eficientă când ai și o măsuță potrivită!

Spune si tu parerea...