Sunt disponibile în multe culori diferite

Puteți găsi sindrila metalică făcută ca ardezie, lut sau cedru. De asemenea, puteți găsi acoperișuri metalice în peste 100 de culori diferite. Indiferent de stilul pe care îl doriți, îl puteți realiza cu acoperiș metalic.

Acoperișurile metalice au costuri scăzute ale ciclului de viață

La prima vedere, acoperișurile metalice pot părea a fi cea mai scumpă opțiune, dar banii pe care îi economisiți pe facturile de energie și întreținere fac costul total mult mai mic decât orice alt tip de acoperiș.

Au o garanție substanțială

Cele mai multe acoperișuri metalice au o garanție de 20 până la 50 de ani. Nu poți obține mult mai bine decât asta.

Citeste si:   Investitia intr-o afacere de succes

Sunt ignifuge

Acoperișurile metalice au o clasă de rezistență la incendiu clasa A, astfel încât să puteți dormi ușor sub un acoperiș metalic, fără să vă faceți griji că ar putea să se aprindă.

FEMA recomandă pentru dezastre naturale

Dacă locuiți undeva care este predispus la dezastre naturale, FEMA recomandă instalarea unui acoperiș metalic re catre o firma specializata in acoperisuri in casa dumneavoastră.

 Nu atrage dăunători

Spre deosebire de șindrilă și alte materiale de acoperire, acoperișurile metalice nu atrag rozătoare, termite sau alți dăunători. Construcția de acoperișuri metalice este, de asemenea, mai dificilă pentru penetrarea dăunătorilor.

Sunt durabile

Între materialele rezistente la intemperii și rezistența la foc și durata lungă de viață a unui acoperiș metalic, nu există o opțiune de acoperire la fel de durabilă ca un acoperiș metalic.

Citeste si:   Cele mai interesante jocuri pentru copii de la Hepy.ro

Va reduce costurile cu energia

Toate acoperișurile metalice au suprafețe reflectorizante reci. Acest lucru reflectă căldura solare în loc să o absoarbă, astfel că locuința dvs. va rămâne mai rece în timpul verii noastre fierbinți din Florida și nu va trebui să cheltuiți cât mai mult pe facturile la energie.

Veți economisi bani pe factura de energie

De-a lungul timpului, un acoperiș metalic vă poate economisi tone de bani. În funcție de cât de mare este factura de energie și cât de eficientă este acoperișul dvs. actual, un acoperiș din metal vă poate economisi până la 25% din factura curentă a energiei.

Citeste si:   Faianta baie de calitate ca peretii sa nu mucegaiasca

Poate crește valoarea casei tale

Datorită tuturor factorilor de mai sus, cumpărătorii acordă prioritate locuințelor cu acoperișuri metalice. Dacă aveți un acoperiș metalic în casa dvs., este mai probabil să vindeți și este posibil să îl puteți vinde la un preț mai mare.

Spune si tu parerea...