Probabil cel mai important lucru pentru angajatii unui service auto este ca aparatura pe care lucreaza care obligatoriu trebuie sa fie foarte performanta si de cea mai buna calitate. Astfel acesta trebuie sa fie dotat cu fel si fel de scule si unelte profesionale precum si cu cel putin un elevator auto in cazul in care serice-ul dispune si de o vulcanizare, evident ca avem nevoie si de un aparat echilibrat  profesional, precum si o masina dejantat bineinteles de calitate si aceasta.

Cu ajutorul acestora, angajatii vor putea da un randament mult mai bun, reparatii rapide si sigure, deci  clientii vor fi din ce in ce mai multumiti si vor revenii cu siguranta si cel mai probabil vor si recomanda mai departe, prietenilor, rudelorqq si tuturor cunoscutilor in general.

De curand mi-am deschis un mic service la mine in cartier, deoarece sunt pasionat de masini si imi place la nebunie sa fiu mereu murdar pe maini ba de ulei, ba de vaselina, benzina, motorina si asa mai departe.

Un lucru clar pe care l-am dorit de la bun inceput, calitatea. Calitate indiferent de circumstante si astfel i-am gasit pe cei de la Elevatorauto.ro, in timp ma ducumentam pe internet in legatura cu ce fel de aparatura sa imi cumpar.

De aici am achizitionat pentru inceput cate un elevator, o masina de echilibrat roti si o masina dejantat, acestea fiind cele mai importante echipamente si cele mai greu de obtinut din punct de vedere financiar.

Am implinit un an de cand mi-am deschis aceasta afacere si trebuie sa spun ca cel mai probabil nu as fi reusit fara ajutorul celor de la elevatorauto.ro. In momentul de fata deja a mai plasat o comanda pentru inca un elevator auto, de aceasta data unul in 4 coloane pentru a putea ridica masini mult mai grele dar si pentru siguranta sporita, primul fiind in 2, plus un elevator pentru vulcanizare eliminand astfel timpii pierduti cu ridicatul si cobratul cricului.

Recomand cu toata increderea acest magazin pentru cei care sunt in cautarea echipamentului perfect pentru service-uri/vulcanizari si va asigur ca nu veti fi dezamagit daca veti achzitiona un astfel de aparat de la ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here