Din ce in ce mai des intalnite in diferite sectoare de activitate, bazele de date au devenit niste instrumente fiabile si sustenabile de promovare a unei afaceri. Continand date ale unor potentiali clienti, parteneri si colaboratori, aceste baze de date tip lista firme sunt un bun de valoare in mana departamentelor de promovare si publicitate, marketing, juridic si nu numai.

O promovare eficienta incepe cu o lista cu viitori clienti si acest lucru incearca sa il sublinieze si cei care ofera astfel de baze de date. Aceste instrumente de valoare contin informatii care pot fi personalizate: de exemplu, clientul dispune de persoane interesate din sfera de activitate in care el insusi activeaza, fara alte cautari si solicitari de informatii. Odata cu domeniul de activare, clientul are certitudinea ca poate bate la usile care vor deschide in cel mai scurt timp.

De asemenea, este foarte important ca aceste baze de date cu info firme sa poata fie actualizate in timp real. Acest aspect il garanteaza cei de la Kendall Enterprise Group SRL pentru baza lor de date cu firme: intreaga echipa de profesionisti si-au luat responsabilitatea fata de clienti si se asigura mereu daca informatiile sunt corecte si in caz contrar, le corecteaza si le actualizeaza. De aici si garantia pe care o ofera clientilor conform careia baza de data are o acuratete de 90%.

Citeste si:   Apeleaza intotdeauna la MobilierInteligent.ro pentru mobilier garsoniera

Informatiile continute de o baza de date cu firme

Referitor la date continute de aceste baze, clientii trebuie sa aiba in vedere ca sunt informatii referitoare la companiile existente la ora actuala atat in Bucuresti cat si in tara. Acestora li se adauga informatii cu privire la firmele structurate pe judete: sunt informatii complete si actualizate care pot fi folosite mai departe de departamentele care se ocupa de promovare in campaniile si ofertele lor.

Ca sa va puteti face o idee, baza de date cu date firme este compusa din date de identificare ale firmelor (informatii din Registrul Comertului si de la ANAF), date de contact extrem de folositoare pentru clientii doritori sa-si faca publicitate, informatii financiare (care pot sa indice un anumit grad de incredere), dar si informatii generale pentru a intelege istoricul respectivei companiei pe piata.

Fara sa fie nevoie sa aiba prea mult9e cunostinte, clientii se pot folosi de toate aceste informtii atunci cand pornesc in cautarea posibililor clienti si colaboratori. Dintre toate aceste tipuri de informatii, datele de contact sunt cele mai pretioase pentru ca pot fi folosite direct in campaniile de marketing fara timp pierdut si alte cautari si cercetari.

Citeste si:   Alegerea mesei de bucatarie

Avantajele utilizarii unei baze de date

Sunt multe motive pentru care ar trebui sa aveti in vedere utilizarea unei baze de date. Bineinteles, principalul motiv face referire la faptul ca munca pentru promovare este semnificativ usurata: nu mai este nevoie sa fiti mereu in cautare de potentiali clienti din moment ce detii informatii pretioase cu privire la parteneri care ar putea sa va dea o mana de ajutor.

Toate companiile care si-au dat acordul sa fie incluse in aceste baze de date cu info firme stiu la ce trebuie sa se astepta: campanii de promovare pe e-mail, telefon sau fax, invitatii la targuri, manifestatii si evenimente de publicitate, oferte personalizate trimise etc. Prin urmare, sunt companii in cautare de colaboratori si furnizori pentru ca impreuna sa lucreze si sa furnizeze clientiilor interesati cele mai bune servicii si produse.

Citeste si:   Buldoexcavatoare Mecalac, ideale pentru lucrari in constructii de cea mai buna calitate!

Ca sa le fie mult mai usor celor care recurg la aceste baze de date, listele cu firme si informatiile aferente sunt disponibile in formate precum Microsoft Excel si Acces, usurand considerabil munca celor care le vor utiliza. In aceste conditii, nu mai trebuie instalate alte softuri si programe care sa fie invatate pentru utilizari ulterioare: toata lumea are astazi minime cunostinte de folosire a pachetului Microsoft de pe orice computer sau laptop.

Pentru a beneficia de lista firme pe care v-o doriti, trebuie sa stiti ca inainte de toate, va trebuie sa semnati o declaratie de conformitate. Punerea la dispozitie a bazei de date si livrarea acesteia se va face imediat dupa semnarea respectivei declaratii. Informatii referitoare la toate aceste aspecte veti primi direct de la Kendall Enterprise Group in momentul in care va veti hotari: inainte de a primi baza de date, vi se vor indica toate detaliile pe care trebuie sa le cunoasteti.

Promovarea afacerii dumneavoastra incepe cu dreptul cu toate resursele si serviciile propuse de catre echipa Kendall Enterprise Group.

Spune si tu parerea...