Am sosit la hotel tarziu. Drumul a fost lung, cu blocaje si accidente usoare, cu copii plictisiti care fie plangeau, fie ne cereau sa oprim, dar gandul la Targul de Craciun din Sibiu si la hotelul situat pe strada pietruita si in panta ne motiva.

Aveam in fata un univers de minunatii, iar copiii isi reveneau de indata ce mancau ceva.

Sibiu, orasul medieval cu cladiri vechi, care te face sa crezi ca retraiesti in trecut, dar te bucuri de confortul prezentului. Numai semafoarele, dispozitivele care suna in jur si proiectoarele care ne daruiesc peisaje de poveste pe peretii cladirilor centrale ne amintesc ca suntem in ultimele zile ale lui 2019, cu un pas in 2020. Hotelul era exact cum ne-am imaginat, exceptand lipsa parcarii.

Citeste si:   Google Tv - prezentare

Am deschis usa apartamentului de lux, sa inspectam, apoi am alergat catre baie.

-Avem baie retro cum am vazut in filmul acela despre regina, a spus nepotelul meu!

„Daca o baie retro poate fi motiv de maxima bucurie pentru un copil inseamna ca arata fabulos!”, m-am gandit.

I-am lasat pe ei sa se uite ca eu sa inspectez in voie. Nu mai vazusem baterii baie retro atat de frumoase!

Gresia si faianta erau de lux, aduse din Italia, iar culorile magnifice. Maroul era combinat cu bej si albastru, iar bateriile retro pareau din aur 100%.

Baterie lavoar baie retro CasaBlanca EPOQUE BEP2, finisaj bronz satinat avea aspectul unei bijuterii. Mi s-a parut ca ma aflu in baia unei regine si cineva care o iubeste din suflet s-a intrecut pe sine, sa ii faca ei un asemenea cadou.

Citeste si:   Calatoria

Era ata de frumoasa si se asorta cu toate obiectele de lux din jur, incat am stat in cada mai mult de o ora, apoi mi-am amintit ca mai vor si altii si ca trebuie sa iesim in oras, sa luam cina si sa ne plimbam pe strazile cu rezonanta istorica.

Ne-am plimbat pana s-a facut frig si am obosit cu totii, fiindca orasul era luminat de sarbatoare si nu puteai sa realizezi cat este de tarziu. In camera aveam un decor hibernal, iar in uriasa vaza crosetata crengi de brad care miroseau divin.

Peste tot pe unde mergeam descopeream o opera de arta, dar niciuna dintre ele nu egalau baile retro.

Era tarziu, cand am cautat baterii retro pe internet si motoarele de cautare m-au condus pe site-ul magazinului Evivo.ro.

Citeste si:   Imprimantele: au un loc în viitor?

Am intrat sa ma informez in privinta pretului si am fost cat se poate de fericita sa ma conving ca:

-baile retro din hotel fusesera facute cu produse comandate de aici.

-orice roman care isi doreste o asemenea piesa de muzeu in care sa isi asigure igiena personala si sa se aranjeze inainte de a iesi din casa o poate avea fara eforturi.

-bateriile retro sunt facute din materiale bune si rezistente si au robineti individuali pentru apa rece si apa calda.

-la doua produse comandate, reducerea este de 8%.

-la comezi de peste 300 de lei, transportul la adresa indicata este gratuit.

-bateriile retro au un termen de garantie de 5 ani.

Spune si tu parerea...