Teava de cupru este utilizata in foarte multe domenii de activitate pentru ca ofera foarte multe avantaje. Instalatii electrice, sanitare si de incalzire, instalatii aer conditionat, instalatii de gaz sau instalatii de refrigerare sunt cateva dintre domeniile de activitate in care sunt utilizate tevile si fitingurile de cupru. Inainte de a prezenta care sunt cele mai importante motive pentru care tevile si fitingurile din cupru sunt utilizate la scara mondiala trebuie cunoscute cateva informatii despre cupru.

Acesta este un material care are o culoare roscata si care este folosit inca din cele mai vechi timpuri. Numarul atomic al cuprului este 29 iar prescurtarea acestuia este CU. Principalele avantaje oferite de catre utilizarea tevilor si fitingurilor din cupru sunt urmatoarele:

1. Este un material bacteriostatic. Avand in vedere acest lucru tevile si fitingurile din cupru sunt alegerea perfecta pentru instalatiile de distributie a apei potabile. Nu de putine ori se intampla ca apa potabila sa fie infestata cu fel de fel de bacterii aparute ca urmare a utilizarii unor tevi nepotrivite. Pentru a evita acest lucru si pentru a nu pune in pericol sanatatea celor care consuma apa potabila este necesar ca tevile care transporta apa potabila sa fie confectionate din cupru. De asemenea, tot datorita faptului ca tevile si fitingurile din cupru sunt bacteriostatice sunt utilizate cu succes in domeniul sanitar.

Citeste si:   Modalitatea perfecta pentru un iluminat corect si foarte eficient!

2. Cuprul este un material ecologic motiv pentru care utilizarea acestuia nu polueaza sub nici o forma. Avand in vedere ca nivelul de poluare este din ce in ce mai mare, utilizarea unor materiale care nu polueaza este cu siguranta un detaliu care nu poate fi trecut cu vederea.

3. Este un material maleabil ceea ce inseamna ca si tevile din cupru sunt maleabile. Acest avantaj devine foarte important in momentul in care teava din cupru trebuie indoiata pentru a putea realiza sistemul dorit.

4. Tevile din cupru sunt bune conducatoare pentru electricitate si caldura motiv pentru care acestea sunt utilizate in special in construirea sistemului de incalzire sau in construirea instalatiei electrice.

5. Deoarece cuprul este rezistent la coroziune, tevile si fitingurile confectionate din cupru au o durata de utilizare foarte mare. Privind din acest punct de vedere, daca iti doresti construirea unei instalatii sigure si durabile atunci trebuie sa utilizezi tevi si fitinguri din cupru.

Citeste si:   Metoda desteapta de a face SPAM

6. Rezista cu brio la temperaturi joase motiv pentru care tevile si fitingurile din cupru pot fi utilizate cu succes si in mediul exterior nu doar in cel interior.

7. Utilizarea tevilor din curpru nu creeaza camp magnetic pentru ca acest material nu este magnetic.

8. Prezinta o rezistenta foarte ridicata la socurile mecanice.

9. Chiar daca estetica nu este foarte importanta atunci cand vine vorba despre o instalatie electrica, termica, aer conditionat, etc, tevile si fitingurile din cupru stau bine si din acest punct de vedere. Acestea sunt placute din punct de vedere estetic si pot fi integrate cu succes in orice peisaj.

10. Raportul pret calitate este unul foarte bun. Avand in vedere ca spre deosebire de tevile si fitingurile confectionate din alte materiale, cele confectionate din cupru sunt mai scumpe trebuie sa stii care sunt magazinele care comercializeaza tevi si fitinguri din cupru la un pret cat mai avantajos. Atunci cand vine vorba despre preturi accesibile, magazinul online incalzire-sanitare.ro este recomandarea mea.

Acest magazin online nu doar ca ofera tevi si fitinguri din cupru la preturi accesibile ci ofera foarte multe produse la preturi mai mult decat accesibile. Categoriile de produse din care poti alege ceea ce ai nevoie sunt urmatoarele:

Citeste si:   Mereu în siguranță cu o asigurare RCA

– Incalzire; – Tevi si fitinguri; – Energie solara; – Armaturi; – Apa; – Gaz; – Baie; – Servicii si avizare Iscir; Calitatea produselor comercializate de catre acest magazin online este ireprosabila chiar daca pretul cu care sunt comercializate acestea este unul foarte mic.

Rapiditatea cu care este livrata comanda, varietatea foarte mare de produse dar si achizitionarea in conditii de siguranta financiara sunt alte motive pentru care eu recomand acest magazin online. In concluzie, avand in vedere informatiile prezentate in cadrul acestui articol este clar ca tevile si fitingurile din cupru sunt o alegere foarte inspirata pentru crearea diverselor instalatii necesare omului. Acestea pot fi achizitionate extrem de simplu si rapid prin intermediul magazinului online incalzire-sanitare.ro, unul dintre magazinele care comercializeaza acest tip de teava la un pret imbatabil.

Spune si tu parerea...