Mai eficiente din punct de vedere energetic

Ramele metalice facilitează izolarea. Aceasta inseamna mai mult spatiu între rame și panouri. De asemenea, se oferă o izolatie ce menține clădirea la o temperatură confortabilă, cu mai puține cerințe pentru încălzire și răcire.

Cu panouri de acoperiș alb si ușor, lumina soarelui poate fi prezenta departe de clădire în timpul sezonului de vară, făcându-l mai puțin predispus să se răcească. Cu siguranță va fi mai confortabil dacă locația dvs. sau locuinta este intr-o zona luminoasa. De asemenea, puteți alege finisaje reflexive pentru a crește impactul de răcire.

Un alt avantaj este reprezentat de timpul mai mic de executie si costurile mai mici de contructie datorita asamblarii rapide si eficiente a profilelor metalice.

Citeste si:   Certificarea ISO, garantul lucrului bine facut

Se pot personaliza cu usurinta

S-ar putea să fi auzit că, clădirile de metal nu pot fi personalizate. Nu există absolut nimic adevarat din acest fapt. Totuși, doriți ca structura dumneavoastră să arate, poate fi făcută în acest fel. Odată cu adăugarea celor mai bune accesorii, puteți avea un magazin / casă care arata ca orice, de la o cladire  mare la un conac elaborat.

Finsteel  este un constructor de hale metalice  cu experienta, avand un portofoliu variat de hale industriale, hale comerciale, hale agricole si de depozitare, asigurand productia si montajul halelor la preturi competitive.

Compania isi propune sa devina un parteler de incredere atat pentru arhitecti cat si pentru constructori, avand drept argumente portofoliul si increderea castigata de beneficiari de-a lungul timpului.

Citeste si:   Constructie piscine si multe altele

Spune si tu parerea...