Cine nu isi doreste o viata lunga si imbelsugata, sanatate si, daca se poate, batranetea sa intarzie cat se poate de mult?
Legat de soarta fiecarui om exista multe teorii. Unii spun ca de la nastere se hotaraste varsta la care va muri omul de catre divinitatea, altii invoca soarta, in timp ce unii considera ca fiecare om isi decide destinul. Cert este ca omul chibzuit trece mai usor prin incercari, mai ales daca isi face OVB Romania asigurari de viata.

Family Relaxing Together In Bed

Acest tip de asigurare este avantajos si daca moare asiguratul si daca traieste fiind atat o forma de protectie a celor dragi in caz de deces, dar si un mod de a economisi, in cazul supravietuirii asiguratului.
Din ratiuni macabre, multi evita acest tip de asigurare si nu doresc sa vorbeasca despre el fiindca este pus in legatura directa cu decesul.
Pentru pesimisti, a face o asigurare de viata inseamna a accepta propriul sfarsit, dar Ovb Romania, numarul 1 din tara noastra in medierea celor mai bune asigurari, demonstreaza ca nu este asa.
Asigurarea de viata este valabila si benefica si daca mori si daca traiesti, fiindca:
-In cazul decesului (tot aici ajungem, fie ca acceptam sau nu…) familia va primi suma prevazuta in polita. Este un act de mare noblete din partea ta sa ii asiguri pe cei dragi si sa faci in asa fel ca ei sa fie protejati, in cazul in care ai un accident nefericit sau esti atins de o maladie necrutatoare.
-Daca iti pierzi capacitatea de munca, total sau partial, esti sigur ca vei primi o suma care sa iti asigure supravietuirea si nu vei afecta apartinatorii prin faptul ca nu vei mai putea sa muncesti.
-Sa avem parte cu totii de o viata lunga si de sanatate! Nu pierzi banii asigurati fiindca esti supravietuitor. Sa nu crezi asta! Banii economisiti luna de luna se intorc la tine sub forma unei pensii facultative sau vei primi toti banii.
Cum ti se pare acum polita de asigurare de viata? In esenta este un tip de asigurare versatil, care te ajuta si daca te imbolavesti si daca ai viata lunga si daca mori, fiindca familia este sufletul tau, iar polita ii protejeaza pe ai tai de colapsuri financiare.
Din punctul de vedere al versatilitatii este una dintre cele mai avantajoase asigurari fiindca le acopera pe toate celelalte, cu exceptia asigurarii de locuinta.
Chiar acum, un consultant financiar de la Ovb Romania, companie cu 14 ani vechime pe piata de profil, este pregatit sa raspunda intrebarilor tale si sa te indrume sa alegi corect. Este aceeasi companie care de 40 de ani este omniprezenta in 14 tari europene facand peste 3 milioane de clienti multumiti.
Imi place ideea ca in cazul in care ma loveste nenorocirea ma pot baza pe o suma anume sau pot lasa mostenire celor dragi acesti bani, dar si mai mult ca luna de luna banii mei se strang, iar la batranete ii voi primi sub forma de premiu al supravietuitorului sau pensie facultativa (esalonat) si voi avea cu ce sa imi rasfat (stra) nepotii!

Citeste si:   Generator versus panouri fotovoltaice

Spune si tu parerea...