“Asa-s barbatii, toti barbatii/Ei pot avea multe relatii/Promit, iubesc cu mare foc/Dupa ce pleaca uita tot”. Versurile acestea o ardeau la inima. Sa o insele pentru niste sani cu cea mai buna prietena? Tradatoriii! Tradatorii! Te doare cand oamenii de incredere te ranesc mortal.
Isi aminteste cum i-a surprins impreuna, iar el i-a spus cu repros:
-Cum naiba sa nu-mi placa fata asta, cand tu ai o tentative de sani?
“Il voi face sa se intoarca in genunchi inapoi si jur ca nu-l mai primesc!”
Fata aceea, ca nu o mai poate numi prietena, desi, daca nu ar fi fost ea, ar fi inselat la fel de bine cu alta, isi facuse implant silicon la cel mai bun specialist din Romania, la clinica Dr-Renert, stii, cum sa-ti spun, nici macar nu erau sanii ei! Erau asa de reusiti sau el era asa de nepriceput?
Poate ca acesta era si drumul ei si-l refuzas. Il refuzase, desi, cine este sa te insele, te inseala sa fii toata numai sani!


Se opri din suferinta, incerca sa se detaseze si sa gandeasca la rece. “De ce nu mi-as face si eu o programare, fiindca trebuie sa recunosc altfel sta matasea pe sanii voluptosi? Se asaza divin sanii plini si rotunzi sub panza topita sau sub materialele finute din in. Uite, o camasa din bumbac alba sau viu colorata din care sanii ies obraznici de parca materialul sta sa plesneasca este cu adevarat seducatoare.”
Camasa, imaginea, pana la urma nu stia precis care dintre ele era seducatoare, oricum era tulburata si gandurile coerente se incalceau printre celelalte. Apoi incerca sa vada o femeie dezbracata cu ochii barbatului. La ce s-ar gandi prima data un barbat? La hrana copiilor lui, evident! Asa se explica slabiciunea lor pentru sani.
Da, ii va face in ciuda cu sanii ei rotunzi, pentru ca ea are si inteligenta si suflet, fata de cealalta. El, ingratul, daduse totul pe o pereche de sani. Sigur ca ii era frica, orice schimbare, cat de mica se face cu multa frica.
Doua au fost lucrurile care au asigurat-o ca totul va fi bine:
-discutia avuta cu doctorul care a incurajat-o. I-a prezentat metoda tri-axiala cu implanturi rotunde fiindca se vindeca rapid si peste cateva zile nici nu se mai vede locul unde s-a facut incizia. Au vorbit mult si a fost atrasa de priceperea esteticianului si caracterul sau. Isi lua timp sa explice pacientilor cu rabdare cum decurge operatia si le vorbea firesc si despre contraindicatii. El a fost primul ei psiholog si ii datoreaza succesul.
-aprecierile vedetelor autohtone. Le-a citit pe toate si nicio nemultumire nu era consemnata in mediul online.
Viata dupa implant si-a reluat cursul frumos. El a vazut-o in oras cu o rochie din matase naturala sub care se rasfatau sanii rotunzi, voluminosi. I-a simtit ochii fixati in decolteul ei si i s-a facut sila, desi gustul razbunarii era dulce de tot. Era dependent de sani, un barbat condamnat sa ramana vesnic copil.
Asa a inceput sa o bombardeze cu telefoane si mesaje si sa-i vorbeasca de relatii civilizate intre fostii iubiti. Nu a fost mult pana la invitatia in oras, iar ea l-a palmuit cu raspunsul:
-Dragul meu, universul tau se opreste la niste sani, in timp ce lumea mea nu se invarteste in jurul unui barbat tradator!
Asa barbatii? Toti barbatii?

Spune si tu parerea...