Confortul in anul 2021 este obligatoriu in orice apartament sau casa, deoarece schimbarile drastice de temperatura genereaza disconfort. Din fericire exista suficiente solutii pentru a tine caldura de parte de casele noastre, chiar si in cele mai caniculare zile ale lunii de vara.

Un  aer conditionat tip split este cu siguranta alegerea potrivita pentru orice incapere fie apartament, garsoniera sau vila/casa. Din acesta categoria, modelul de aparat de aer conditionat Daikin Sensira Bluevolution Inverter 7000 BTU  este aparatul pe care il gasim in foarte multe locuinte din Romania. Acest model din seria Bluevolution cu gama de operare +46°C si  -15°C, este produs de Daikin, o companie japoneza fondata in Japonia in anul 1924 in orasul Osaka si devenita lider mondial in prezent. Aparatele de aer conditionat circula si filtreaza aerul, eliminand poluantii si mucegaiul din aer.

Acest lucru este deosebit de important pentru persoanele care sufera de alergii si astm, deoarece reduce la minimum iritantii care declanseaza un atac. Acest lucru este valabil numai daca sistemul vostru este mentinut curat si filtrele sunt schimbate in mod regulat. In caz contrar, AC poate contribui de fapt la poluarea aerului din interior.

De asemenea, filtrele pastreaza insectele si sunt mult mai eficiente decat un ecran intr-o fereastra deschisa. Insectele sunt enervante, dar pot fi, de asemenea, periculoase pentru persoanele cu alergii. Unul dintre avantajele unui sistem de aer conditionat bun este ca va ajuta la indepartarea puricilor si a alergenilor la distanta.

Daikin este certificat si de catre organizatia Eurovent pentru evaluarile de performanta ale unitatilor de aer conditionat, in conformitate cu standardele europene. Aparatul are in componenta doua unitati compacte, una pentru interior si alta pentru exterior, ce beneficiaza de tehnologia Inverter care ofera economii substantiale la factura de energie in timp. Modul de functionare inteligent asigura performante inalte la racire si incalzire prin reducerea consumului de curent si a zgomotului ambiental, totul ca voi sa va bucurati in fiecare zi de o atmosfera placuta in casa, cu costuri insignifiante.

1 COMENTARIU

Spune si tu parerea...