Anvelopele de iarnă nu sunt doar mai bune în zăpadă, sunt mai bune atunci când vremea este rece.

Mulți oameni le numesc anvelope de zăpadă, dar expertii ne-au asigurat că „ele sunt anvelope de iarnă, nu sunt doar pentru zăpadă, iar anvelopele de iarnă au compușidiferiti ai benzii de rulare, proiectați să rămână mai flexibili în timpul temperaturilor mai reci. De asemenea, dacă vă uitați la modelul benzii de rulare a anvelopei de iarnă, veți observa că are mai multe santuri (canelurile tăiate în suprafața anvelopei) care sunt proiectate să calce apa și imprastie tot ce este  sub anvelopă. ”

Anvelopele de iarnă nu sunt destinate să imprastie mai mult zăpadă decât anvelopele all season.

Citeste si:   Cele mai bune cartuse imprimanta: de unde le cumperi la pret avantajos, simplu si rapid

Iată o idee greșită  care trebuie abordata: concepția comună este că anvelopele de iarnă ar trebui să imprastie mai mult zăpada. Cu toate acestea, cu cât o anvelopă se afla mai mult in zapadă, cu atât mai bine se comporta în condiții de zăpadă. Pentru că nu numai că au muchii de mușcare, dar și niște margini de mușcare microscopice care acționează ca niște știfturi microscopice.

Un  set de cauciucuri de iarnă  de la Steffco  va dura 3-4 sezoane.

Când cumpara anvelope de iarnă, de obicei, oamenii cred că achizitionarea unui set îi va duce la faliment. Odată am auzit un domn vorbind cu vanzatorul :”cât de mult va costa pe an?” În afară de faptul că va cheltui pentru a-si mări siguranța în timpul celei mai periculoase perioade a anului, nu va costa atât de mult.

Citeste si:   Funerarenicolas.ro iti vine in ajutor in cele mai dificile momente din viata

În medie, un ansamblu de anvelope de iarnă va dura trei-patru sezoane. Evident, acest lucru depinde de numărul de kilometrii pe care consumatorul îl conduce și de felul de a conduce.

Deoarece sunt adesea denumite „anvelope de zăpadă”, mulți oameni nu cred că ar trebui să-și pună anvelopele de iarnă pe mașina  până când nu se trezesc într-o dimineață și vad că mașina este acoperită de zăpadă. Având în vedere că anvelopele de iarnă sunt proiectate să funcționeze mai bine decât anvelopele all season sau de vară la temperaturi scăzute, are cu adevărat mai mult de-a face cu mercurul termometrelor decât cu precipitațiile. În timp ce fiecare anvelopă are propriul interval de temperatură ideal, un specialist ne-a oferit o regulă bună.”Dacă vă puteți vedea respirația, este timpul să treceți la anvelope de iarna.”

Citeste si:   Aparate de aer conditionat ale viitorului

Spune si tu parerea...