Atunci cand te gandesti sa intri in lumea pieselor auto, trebuie sa iei in considerare o multime de lucruri precum domeniul in care vrei sa investesti, spatiul de lucru, conditii de lucru, numarul angajatiilor si echipamente performante. Sa zicem ca primele pot fi rezolvate mai usor, insa echipamentele de lucru sunt printre cele mai importante aspecte si aici trebuie sa faci o alegere foarte buna.

De exemplu, o fabrica nu poate functiona corespunzator fara o banda de productie in continua miscare, la fel cum nu poate functiona fara un stivuitor.

In ziua de astazi stivuitoarele sunt necesare aproape in orice domeniu industrial sau in domeniul costructiilor.

Aceste masinarii fac ca munca sa fie mai usoara si mai sigura, deoarece operatorul de stivuitor poate transporta marfa dintr-un loc in altul fara sa fie pus in pericol.

Citeste si:   Cum sa alegi cea mai buna hartie

Daca detii o afacere in care trebuie sa muti paleti de marfuri dintr-o parte in alta, iar numarul acestor paleti este mare, ai nevoie de un stivuitor.

Problema apare in momentul in care vrei sa faci o achizitie, in conditiile in care nu stii care este cea mai buna solutie pentru tine. Pe piata exista motostivuitoare, alimentate cu GPL sau motorina, stivuitoare electrice si o multime de variatii ale acestora care difera in functie de capacitatea de ridicare, de inaltimea la care pot sa ridice marfa si multe alte criterii.

Cei mai multi prefera sa investeasca intr-un stivuitor electric, deoarece produc mai putin zgomot si sunt masinarii ideale pentru spatii inchise, deoarece nu produc fum, nefunctionand pe combustibil.

Citeste si:   Cum să întreții o mașină când ai bani puțini și timp limitat

Stivuitorul, de cele mai multe ori, il folosim cand trebuie sa ridicam paletii incarcati cu produsele fabricate intr-un loc mai sigur sau cand trebuie sa incarcam camionul cumparatorului. De asemenea, stivuitorul poate fi folosit sa ridice personalul la rafturile greu accesibile sau se poate folosi pentru a muta echipamentele din fabricata in cazul in care necesita mentenanta.

Stivuitorul electric este varianta care castiga o popularitate din ce in ce mai mare si devine din ce in ce mai performant. Este o masinarie deosebita prin faptul ca este compact si foarte usor de manevrat, dar si prin faptul ca nu polueaza. Este adevarat ca pentru exterior nu este cea mai buna varianta, insa pentru interior este excelent, in conditiile in care aduce multe avantaje.

Citeste si:   Cei mai buni in domeniul curateniei

Poate sa fie folosit cu incredere in zonele mici, este rezistent, avand o durata de viata foarte mare.

Poate sa fie operat cu usurinta de aproape oricine si nu este zgomotos.

Stivuitoarele sunt masinariile care fac lucrurile sa mearga mult mai usor indiferent, daca ti-ai ales o afacere in constructii, depozit sau fabrica de metale. Stivuitorul este echipamentul indispensabil de care echipa ta va avea nevoie mai devreme sau mai tarziu. Avand o capacitate de a pune in miscare chiar si paleti de pana la 3 tone, este o investitie de lunga durata, care isi merita fiecare banut.

Avantajul de a putea alege intre un motostivuitor diesel, gpl sau electric, avantajeaza pe toti cei care vor sa ofere masinarii moderne si eficiente afacerii lor!

1 COMENTARIU

Spune si tu parerea...