O familie indoliata, un parintre trecut in nefiinta la mii de kilometri departare de familia sa. Un scenariu prin care nimeni nu si-ar dori sa treaca dar un lucru pe care nu il putem decide noi. Numeroase oportunitati si sperante ii fac pe multi oameni sa mearga intr-o alta tara pentru a munci. Insa nu acestea sunt singurele ocazii in care oamenii decedeaza. O simpla excursie intr-o alta tara se poate transforma intr-un dezastru iar cea mai grea parte este aducerea truplui persoanei decedate in tara.

Pentru ca tot acest proces sa fie mai usor pentru familiile persoanelor decedate, Funerare Nicolas, o firma specializata in tranport funerar international, le pune la dispozitie un pachet complet de servicii de cea mai buna calitate. Aceasta este lider in Romania in ceea ce priveste serviciile de repatriere decedati, avand o flota moderna de masini de transport si angajati cu experienta. Serviciie celor de aici sunt valabile oriunde in tara si oriunde in Europa.

Citeste si:   Voi fi mireasa, ce sapca mea!

Este de la sine inteles ca pentru a realiza o afacere de succes si pentru a castiga recunostinta si respectul clientilor este nevoie de servicii de calitate, insa pentru a ajunge lider in domeniu, cei de la Funerare Nicolas au depus mult efort in fiecare contract incheiat in toti cei 15 ani de activitate. Astfel, capatarea de numeroase cunostinte si de noi parteneri peste tot pe continent faciliteaza astazi aducerea unei persoane decedate acasa la cei dragi. Si cu toate ca actele necesare pentru repatriere si transportul funerar sunt la fel de multe, intocmirea acestora este mai usoara, mai ales daca alegem sa apelam la dei de la Funerare Nicolas, care, asa cum am spus deja, dispun de numeroase relatii cu autoritatile specifice intr-un astfel de proces. Astfel ca toate actele care trebuie intocmite in tara in care a avut loc decesul nu mai necesita nici prezenta unui membru al familiei persoanei decedate nici atat de mult timp ca in trecut.

Citeste si:   XBMC Media Center

 

 

Spune si tu parerea...