Sunt fiinte abandonate de stapanii nedrepti si nemilosi si batute de soarta. Au hoinarit zile intregi pe strazi in cautare de hrana si de adapost si si-au pus viata in pericol pentru asta.

Au cautat un stapan iubitor, pana s-au ales cu rani pe tot corpul si mai ales cu sute de paraziti, fiindca nimeni nu le-a mai pus zgarda antipurici, nici nu le-a mai facut baie de luni intregi.

Au mers prin iarba si au adunat capusile, s-au batut cu cainii maidanezi si au imprumutat purici de la ei, iar aici, la adapost sunt multi si puricii sar vizibil de la unii la altii.

Citeste si:   Legumele bio: ce beneficii au

Si personalul se teme ca ar putea aduce acasa astfel de parazitii, iar puricii intrati intr-un apartament, greu se lasa scosi de acolo. In plus, chiar daca s-ar gasi un suflet milos, cine sa ia acasa un ghem de blana plin de purici.

Iata de ce adaposturile de animale trebuie neaparat sa aiba contract cu firma dezinsectie fiindca in caz contrar le face mai mult rau animalelor decat bine.

Este inuman sa le vezi scarpinandu-se cu labutele in timp ce se uita in ochii tai si sa nu intervii. Din cauza parazitilor slabesc ingrozitor, se pot imbolnavi grav si chiar muri.

Citeste si:   Scapa de riduri rapid si usor

Tin minte cum vorbeau femeile de la tara ca le-au murit toate gainile si cand le-au pus in saci sa le arda sau sa le ingroape, au observat ca erau negre de paduchi.

Parazitii sunt letali, fie ca introduc microbii in sange, fie ca il sug pana se satura.

Detii un adapost de caini sau de pisici si le vezi zilnic innebunite de mancarimi? Intereseaza-te de graba de preturi ddd fiindca nimeni nu ofera servicii de calitate, asa cum o fac specialistii Companiei DDD.ro!

Ei folosesc metode stiintifice si substante biocide care nu dauneaza altori vietati decat celor pentru care se face deparazitarea. La sfarsitul actiunii nu lasa un rezid in urma lor, fiindca incinereaza totul din grija fata de mediu.

Citeste si:   Faianta baie de calitate ca peretii sa nu mucegaiasca

La nevoie actioneaza in doua etape: dezinsectie interioara (in padocuri) si exterioara (in curtea acestora) si repetat ca totul sa fie bine si beneficiarul multumit. Si catelusii merita sa duca o viata linistita, fara purici si capuse in blanitele lor!

 

 

Spune si tu parerea...