Pentru multi, baia este un loc aproape sacru, deoarece acolo isi petrec timp pretios dimineata si seara. In fond, baia ar trebui sa fie un lucru personal, insa nu de fiecare data avem placerea de a folosi propria toaleta. Insa, tehnologia din ziua de astazi a facut posibila igiena chiar si in cele mai neasteptate locuri, precum baile dintr-un mall sau baile de la serviciu.

Din fericire, astazi exista o multime de produse pentru curatenie, dar si accesorii utile precum un capac toaleta senzor, ce pare desprins din SF. Insa, acest tip de capac de WC pe senzor este pe cat se poate de real si poate fi achizitionat de la Sanito.ro, un furnizor renumit pentru produsele sale de curatenie si accesorii utile pentru mentinerea igienei.

Pe site-ul lor gasim capace toaleta, detergenti, geluri dezinfectante, sapunuri si capac toaleta buton.

Citeste si:   Modulator FM auto

Ce este capacul de toaleta?

Un capac de toaleta sau scaunul WC este un panou plasat pe vasul de toaleta pentru a imbunatati confortul, estetica si igiena.

Putina istorie despre capace toaleta:

Scaunul de toaleta se intoarce pe vremea lui Ludovic al XVI-lea si Marie Antoinette, cand acestia au adoptat noi obiceiuri igienice in toaletele magnifice in stil englez. Scaunul de toaleta a fost distribuit publicului larg la inceputul secolului XX, iar ulterior a devenit obiect de studiu artistic . Este inca in uz curent in vremurile moderne. In Japonia, epoca de toaletei perfectionate a inceput in jurul anilor 1980 si a inclus in special fabricarea unor modele de capace toaleta care pot fi incalzite pana la 30 de grade, avand propriul bideu inclus. 

Citeste si:   Frumusetea se intretine cu lenjerii de pat cocolino

Un produs exceptional pe site-ul sanito.ro este modelul de capac toaleta cu senzor si buton ce are codul de produs SAN200C1.

Capacul cu senzor si buton este solutia completa si usoara de inlocuire pentru orice capac de toaleta standard. Capacul se instaleaza usor ca si orice capac obisnuit. Acest capac poate aduce un plus de imagine firmei sau locatiei. Prin actionarea butonului, mecanismul ruleaza folia igienica, atat cat sa imbrace intreaga suprafata a colacului. Folia utilizata este distrusa prin taiere pentru a nu fi refolosita. Capacul cu buton asigura o igiena maxima a capacelor de WC in zonele publice. Se elimina folosirea in exces de hartie igienica rupta pentru protejarea de capacele de toaleta neigienice.

Capacul contine o rola de folie precum si kit-ul complet de instalare impreuna cu un acumulator si alimentator. Acest capac contine un acumulator lithium care are o durata de viata mai lunga si poate fi folosit la un numar dublu de utilizari a foliei fata de celelalte acumulatoare. Perioada de reincarcare este de 3-4 luni.

Citeste si:   De ce sa cumpar bijuterii din argint?

Acest tip de accesoriu reprezinta investitia ideala, mai ales int-run spatiu unde mai multe persoane vor folosi toaleta. Acest capac este antibacterian, modern si inteligent. In multe culturi, baia este un sanctuar si trebuie tratat ca atare. Fiind incaperea unde ne incepem diminetile si totodata incaperea unde intram ultima data inainte de culcare. Din acest motiv, trebuie sa ramana un mediu curat si prietenos cu cei care o folosesc, iar capacul de toaleta inteligent poate face acest lucru! Sanito.ro are cele mai inedite capace de toaleta!

Spune si tu parerea...