Cu toții trebuie să introducem benzină în vehiculele noastre pentru a merge de la punctul A la punctul B. Și cu prețurile combustibilului care sunt mereu în creștere, este greu să îți menții vehiculul în funcțiune. După cum îți va spune orice mecanic, cu cât vehiculul tău devine mai în vârstă, cu atât va crește emisia de carbon. Cu un motor bun curat, vei putea scăpa de acumularea de carbon și vei vedea că poți merge mai departe cu combustibilul pe care îl utilizezi.

Un alt motiv care vine odată cu vârsta. Cu cât vehiculul îmbătrânește, cu atât pistonul se uzează. Și apoi nu se sigilează corect. Aceasta înseamnă că peretele cilindrului nu se etanseaza bine și folosește mai mult combustibil pentru a obține energie. Rezultatul este unul care te va costa mai mult pe lună cheltuielind cu combustibilul.

Dacă îți place să conduci repede, atunci trebuie să știi că te duce la o economie slabă de combustibil. Acesta este un fapt. După cum va atesta orice mecanic auto, cu cât conduci mai repede, cu atât vei folosi mai mult combustibil. Dacă ești îngrijorat de consumul de combustibil, condu mai încet timp de o lună și vezi cum scade consumul.

Vremea rece joacă un rol important în utilizarea combustibilului atunci când conduci un vehiculul. Pentru mulți oameni, acest lucru nu sună cu adevărat logic, dar dacă te gândești bine la asta, vei realiza că acesta este adevărul. Dacă motorul autovehiculului este rece, înseamnă că are nevoie de mai mult combustibil pentru a se încălzi și pentru a porni. Și va trebui să utilizeze mai multă energie dacă drumul este înghețat și alunecos.

Un alt fapt pe care oamenii nu îl cunosc sau nu îl cred este faptul că presiunea slabă a anvelopelor poate crește și consumul de combustibil. În momentul în care anvelopele au o presiune redusă, au nevoie de mai multă putere pentru a merge mai departe, folosind mai mult combustibil pentru a lucra. Atunci când asiguri efectiv presiunea corectă a anvelopelor, consumul de combustibil va fi mai bun.

Utilizarea unui ulei de motor mai gros înseamnă că motorul tău va funcționa mai mult și va utiliza mai mult combustibil. Atâta timp cât motorul tău are ulei, nu trebuie să îți faci griji cu privire la grosime. Mai ales dacă dorești un consum mai bun de combustibil. Shell Helix și-a propus să promoveze un viitor mai durabil, reducând amprentele de carbon. Shell se angajează să furnizeze un substitut de carbon redus pentru produsele din portofoliu, unul dintre ele fiind prezentat sub numele de Shell Helix Ultra 0W.

Există multe motive pentru care vehiculele consumă mult, iar tu le poți detecta.

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre si post vanzare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here