Acasa sau la salon, in centrele comerciale, fast-food si din toate domeniile Horeca, s-a remarcat dintotdeauna necesitatea unor consumabile de unica folosinta.

Sunt compacte si extrem de practice, atat pentru a efectua operatiuni de igiena si dezinfectare, cat si pentru a preveni un disconfort datorat unor conditii de curatenie si ingrijire nefavorabile.

Daca multe persoane credeau pana in prezent ca solutia spre un trai mai ridicat sunt lavetele sau reziduurile/prosoapele textile, practica ne dovedeste contrariul. In timp ce astfel de produse hratie pot fi aruncate si chiar si reciclate dupa utilizare, articolele textile cu rol similar trebuie dezinfectate la o temperatura ridicata si cu anumiti solventi speciali, motiv care poate scadea rezistenta tesaturilor in timp, cat si randamentul acestora.

Iata 4 domenii si respectiv 4 situatii in care prezenta unor consumabile hartie este indispensabila.

Citeste si:   Imagini de colorat: Totally Spies

4 situatii in care ai nevoie exclusiva de produse hartie de unica folosinta

1. Igiena intima

Servetelele umede, cat si multe dintre produsele de igiena pot contine alcool si parfum, doi dintre cei mai intalniti iritanti. Cunoscand gradul ridicat de sensibilitate al zonei intime, se recomanda o atentie deosebita in ceea ce priveste rutina de ingrijire. Se recomanda utilizarea unor produse de igiena care sa nu contina acesti alergeni sau a caror concentratii sa fie infirme.

In cazul in care te confrunti cu diferite probleme ale acestei zone, se recomanda evitarea totala a produselor de acest gen si inlocuirea servetelelor umede cu produse hartie care se tamponeaza usor in contact cu pielea.

Citeste si:   Nokia N9

Se va tine cont de acest aspect si in cadrul saloanelor de infrumusetare, acolo unde pot pasi zeci de persoane ce pot suferi de diferite afectiuni, atat pentru a preveni raspandirea bolilor si a bacterilor, cat si pentru preventia acestora. In acest caz se pot utiliza role medicale si prosoape coafor, usor de utilizat, economice si extrem de igienice.

2. Evenimente festive

Daca esti proprietar al unei afaceri care se ocupa cu conceperea de evenimente (restaurant, pyb, bar, hotel etc.), indiferent de domeniul afacerii vei avea nevoie de prosoape pliate care sa le permita clientilor tai sa se simta in deplina siguranta.

Poti realiza prin intermediul acestor consumabile hartie si elemente de decor astfel incat localul sa-si pastreze un ambient relaxat si deosebit.

Citeste si:   Subiecte de interes pe intelesul tuturor

Ele sunt de nelipsit chiar si atunci cand realizezi astfel de activitati acasa, in cazul unor revederi sau aniversari cu toti cei dragi.

3. In design

Exista in prezent numeroase tehnici care pot transforma o rola prosop hartie intr-un colt atent, care va face impresie din prisma decorului. Putem vorbi de tehnicile japoneze de design si nu numai, care ne pot invata cum sa impaturim si cum sa integram bucati de hartie sau servetele intregi intr-un cadru, astfel incat sa realizam un decor deosebit si neobisnuit.

4. In cadrul unor afectiuni medicale

Este de bun simt chiar si atunci cand suferi de o raceala banala, sa-ti protejezi toti apropiatii de potentialul contact cu mediul tau bacterian. Poti folosi atat dezinfectanti clasici, cat si cei fara clatire, pentru a-ti igieniza corpul ori de cate ori apelezi la locurile publice. De asemenea, nu uita de masca de protectie in cazul unor afectiuni virale, de utilizarea hartiei atunci cand folosesti toaleta, etc.

Spune si tu parerea...