Tavanul este locul spre care privim cel mai puțin. Întrebarea care se pune este de ce nu ne îndreptăm mai des privirile în sus? Pentru că deja știm că nu avem ce vedea. Tavanul este alb, are o lustră mai mult sau mai puțin interesantă în mijloc și cam atât. Dacă ne-am hotărâ să facem din tavane nu niște opere de artă ci niște puncte de atracție moderne și plăcute atunci probabil că am sta mai mult cu privirile în sus. Putem face asta alegând un tavan polistiren de la Davo Pro!

Alege un tavan fals

Ideea de tavan fals nu e nouă însă n-a fost adoptată de prea multă lume de teama de a nu micșora prea mult înălțimea camerelor. O cameră cu tavanul acoperit arată însă nu mai mică ci mai intimă, mai caldă și mai plăcută. Tavanul poate fi acoperit cu plăci subțiri și fine din polistiren, cu lemn, tavane flexibile din diverse materiale. Important e să arate interesant și să atragă privirile în sus. Oamenii care privesc mai mult în sus au o atitudine mai pozitivă. Un tavan polistiren este o investiție minimă de timp și energie cu rezultate foarte bune în decorarea părții superioare a unei camere.

Citeste si:   Da timpul inapoi cu Ceasmania

Folosește benzi de leduri

Tavanul poate fi mult mai mult decât o suprafață albă de care stă agățată o lustră plictisitoare cu două becuri care consumă prea mult. Tavanul poate căpăta culoare, textură, personalitate cu niște lucruri atât de simple dar de mare efect cum sunt plăcile din polistiren și benzile de leduri. Plăcile din polistiren pot fi aplicate chiar și de niște amatori ca noi. Tot ce trebuie să facem este să ne deschidem apetitul pentru creație, joacă, frumos și deosebit. Iar benzile de leduri, cu lumina lor discretă și de mare efect sunt combinația ideală pentru un astfel de tavan polistiren.

Citeste si:   Spameri sunt si nesimtiti

Transformă total aspectul camerelor

Probabil că și tu te gândești dacă nu cumva un tavan fals va încărca prea mult atmosfera unei camere. Asta depinde foarte mult de designul și de grosimea materialelor folosite. Tavanele false din plăci de polistiren sunt subțiri, au un design discret, elegant și rafinat care dă camerelor un aspect special, luminos și cald fără să încarce decorul. Cele mai multe modele de tavan sunt albe, cu incrustații discrete, minimaliste. Există și modele imitație de lemn care pot completa perfect un decor rustic și nu numai.

Sporește gradul de intimitate

O casă cu pereți albi și tavane mate, fără pic de model, nu va oferi mereu senzația de căldură și intimitate pe care ți-o dorești. Pentru asta ai nevoie de ceva mai multă lumină și de senzația de îmbrățișare pe care ți-o oferă o cameră cu tavan polistiren. Căldura nu vine doar din calorifere ci și din felul în care sunt amplasate obiectele într-o cameră. În plus, dacă tavanul tău are mici defecțiuni, crăpături sau denivelări, acoperirea cu plăci din polistiren le poate ascunde discret.

Citeste si:   Imagini de colorat: Totally Spies

Folosește și tu cele 4 secrete pentru tavane frumoase pentru a avea o casă mai intimă, mai caldă și niște tavane la care să-ți placă să te uiți. Pentru că privitul în sus face bine!

Facebook Comments

Spune si tu parerea...