ZTE a lansat un smartwatch cu specificatii de top si un pret accesibil

Astazi ZTE a lansat primul sau smartwatch cu Android Wear, numit ZTE Quartz (numarul modelului este ZW10), acesta ruleaza Android Wear 2.0 si vine cu un ecran Amoled de 1.4 inci cu o rezolutie de 400×400, acesta este protejat cu sticla de la Corning Gorilla Glass.

Noul smartwatch arata ca un ceas obisnuit, ZTE incercand astfel sa se adreseze unui public mai larg, cu o rama metalica in jurul ecranului si un buton fizic pe partea dreapta superioara. Din fericire acest ceas inteligent poate fii folosit ca un device de sine statator, cu posibilitatea de a efectua apeluri si trimite mesaje chiar de la incheietura mainii. Acest ceas vine cu o caracteristica rar intalnita pe smartwatch-uri, si anume bateri, care este una uriasa de 500mAh, sub capota, Quartz are cel mai nou procesor dedicat ceasurilor inteligente de la Qualcomm, Snapdragon 2100.

De fapt, ZTE pomite pana la trei zile de baterie la o singura incarcare, iar daca acest aspect este adevarat, putem doar sa ii laudam pe producatori, putine smartwatch-uri reusind aceasta performanta. In plus, Quartz vine cu o multime de curele si tematici de interfata pentru a multumii toate gusturile. Ceasul celor de la ZTE costa 192 de dolari la operatorul T-Mobile. Inca nu se stiu detalii despre o posibila comercializare a smartwatch-ului si in tara noastra.

Spune si tu parerea...