Zorile Store cauta ambasador pentru magazin

De ceva timp am început să îmi cumpăr haine și produse de încălțăminte online.  Am observat că unele sunt mai ieftine și mai de calitate decât cele cumpărate.

Recent am aflat de un magazin denumit ZorileStore, cu produse originale de îmbrăcăminte și încălțăminte, care are o promoție super interesantă: magazinul caută un ambasador care pe parcursul a 5 luni va participa la diferite promoții și evenimente.

Ideea de a fi ambasador pentru un magazin online mi se pare genială. De ce? Pe parcursul acestei perioade vei avea posibilitatea să întâlnești oameni din toate domeniile, vei putea testa produse gratuit și vei beneficia de o relație mai specială cu acel magazin. De asemenea consider că faptul de a promova un magazin de la care cumperi/testezi produse îți oferă și în fața vizitatorilor tăi o credibilitate mai puternică. Așadar… vreau să devin amabsador ZorileStore.

Și deoarece, cu pași mărunți, vine și primăvara aș dori și eu să testez cu „pași mărunți” Papuci RIDER pentru barbati MALI III THONG (80669_21032), mărimea 42. Voi ce produse vreți să testați la Curătenia de primăvară?

Spune si tu parerea...