Xiaomi urmeaza sa lanseze maine o versiune exclusiva a lui Redmi Note 4

Xiaomi demonstreaza pe zi ce trece ca este un competitor de luat in seama in lumea smartphone-urilor, seria lor de telefoane premium, Redmi, luptanduse chiar cu flagship-urile unor giganti, precum, Samsung sau Apple. Cel mai recent exemplu care confirma spusele de mai sus este Redmi Note 4. Pana astazi versiunea premium a lui Redmi Note 4 era aceea de 3GB, dar Xiaomi tocmai a anunta ca maine intentioneaza sa lanseze o versiune exclusiva a telefonului, aceasta varianta urmand sa aiba 4GB RAM si 64GB stocare interna.

Lasand la o parte upgrade-urile de stocare mentionate mai sus, versiunea exclusiva a lui Redmin Note 4 este similara cu cea care a fost si pana astazi prezenta pe piata. Telefonul vine cu un ecran de 5.5 inci Full HD, sub capota avem un CPU Helio X20 tactat la 2.1 GHz. Camera principala vine cu 13MP, pe cand, cea frontala cu 5MP. Bateria este una potenta de 4,100 mAh si desigur vom avea si slot Dual SIM.

Redmi Note 4 urmeaza sa fie lansat maine la ora 10:00 CST la pretul de 200 de dolari pe site-ul oficial al lui Xiaomi, JD.com, Xiaomi mall si Lynx. Vor exista doar doua obtiune de culori ale telefonului, si anume, Faint Blue respectiv Bright Black.

Inca nu se stie cand si daca acest telefon va fi disponibil si la nivel mondial, nu doar in China.

Spune si tu parerea...