Unde gasesti baterii auto pentru orice vehicul

La Sorgeti, gasesti baterii durabile atat pentru vehicule pe doua roti, cat si pentru o buna functionare a autoturismelor, indiferent de marca sau vechimea modelului pe care il detii.

In plus, in diferite puncte din tara unde compania are deschise filiale (Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj, Timisoara, Ploiesti, Iasi, Targoviste), ai ocazia sa beneficiezi de cele mai bune servicii de montare, pentru intretinere ori service la produsele pe care le achizitionezi, si care se bucura inclusiv de post-garantie. In caz ca nu stiati, firma noastra este distribuitor pentru numeroase clienti, cum ar fi Regia Autonoma de Transport Public Iasi, Directia Regionala de Drumuri si Poduri – Craiova, M.Ap.N.-U.M. 02022 Constanta, Regia Autonoma de Transport Craiova, Carrefour etc. In filialele noastre mai gasiti si diverse echipamente de intretinere si dispozitive de testare baterii performante de la branduri precum Ferve, Midtronics etc.

Avand drept parteneri companii prestigioase producatoare de baterii auto – EXIDE/FULMEN, ZAP, FAAM, MIDAC, Sorgeti respecta toate standardele de calitate si, totodata, are o politica care urmareste protejarea naturii si a mediului inconjurator. Asadar, oferim servicii de colectare a acumulatoarelor de baterii iesite din uz, vechi sau deteriorate conform H.G. 1132/2008 cu privire la regimul deseurilor de baterii si acumulatori. Transportul acestora este gratuit si se realizeaza in conditii de siguranta maxima, in baza unui act de prestari servicii.

Oricand ai nevoie de baterii Zap, nu ezita sa vizitezi magazinele Sorgeti!

Spune si tu parerea...