trafic.ro – profesional

Acum 20 de ore am primit un email prin care trafic.ro imi oferea 14 zile gratuite pentru serviciul profesional.

Noul serviciu ofera cateva optiuni care sunt cat de cat interesante dar nu imi atrag atentia intr-un mod deosebit:

Acesta include trei statistici noi si my trafic – o functionalitate care va permite definirea de grupuri de site-uri si realizarea de grafice comparative, in functie de indicatorii de performanta selectati. Pe langa acestea veti putea regasi si alte cateva actualizari interesante.

  1. Statistici
  • Influenta, care va permite identificarea site-urilor catre care site-ul dumneavoastra trimite vizitatori, generand afisari. Astfel, daca statisticile de referrer, arata de unde vin vizitatorii site-ului dumneavoastra, aceasta statistica va prezinta unde se duc, catre ce site-uri isi indreapta atentia ulterior.
  • Atentie, care va permite aflarea timpului total si timpului mediu pe care vizitatorii site-ului dumneavoastra il petrec vizualizandu-i paginile. Ca atare, timpul mediu va reprezenta media duratelor vizitelor, iar timpul total, suma acestora
  • Viteza de variatie, care va permite compararea cresterilor si scaderilor traficului site-ului dumneavoastra cu cresterile si scaderile traficului categoriei din care face parte acesta, respective cu cele ale intreg trafic.ro. Astfel, daca graficul rosu, reprezentand site-ul analizat este deasupra graficului negru, reprezentand categoria sau totalul, inseamna ca site-ul a crescut mai mult si/sau a scazut mai putin decat referinta.
  1. my trafic

Functionalitate cheie, my trafic va permite definirea de grupuri de site-uri, in vederea realizarii de grafice comparative intre site-urile componente. Puteti selecta orice site din trafic.ro. Aveti posibilitatea de a va defini maxim cinci (5) grupuri, fiecare grup putand contine pana la maxim cinci (5) site-uri. Putetidesigur include acelasi site in oricate grupuri diferite.

Ce pot spune despre aceste noi optiuni? sunt interesante dar sincer nu cred ca se merita sa platesti pentru ele. Unica optiune care este foarte interesanta din punctul meu de vedere este Viteza de variatie.

Ce crezi despre aceste schimbari din trafic.ro?

P.S: faza din email cu: „Incepand de astazi, 21 iulie 2009, echipa trafic.ro va face un cadou. Timp de 14 zile, dumneavoastra puteti utiliza si experimenta in avanpremiera absoluta si complet gratuit noul nivel de servicii – trafic Profesional. Tot ce trebuie sa faceti este sa va logati in contul dumneavoastra de utilizator trafic.ro.”… bestiala….. avanpremiera absoluta:)))

Incepand de astazi, 21 iulie 2009, echipa trafic.ro va face un cadou. Timp de 14 zile, dumneavoastra puteti utiliza si experimenta in avanpremiera absoluta si complet gratuit noul nivel de servicii – trafic Profesional. Tot ce trebuie sa faceti este sa va logati in contul dumneavoastra de utilizator trafic.ro.

Veti gasi mai multe detalii in documentul atasat.

Va  multumesc.

3 comentarii

  1. Salut Dex,

    Si multumim pentru „leak”… E destul de ok. Singura chestie pe care ti-as reprosa-o este aceea ca nu ai fost foarte explicit, intr-un sens obiectiv.

    Daca toti reviewer-ii ar fi atat subiectivi si succinti ca tine, majoritatea review-urilor auto, de exemplu, ar suna ceva de genul:

    „Incap 4, maxim 5 persoane, are volan pedale, geamuri si volan (am zis asta, deja) si e o masina interesanta si ok, doar ca eu nu as da banii pe ea (am deja masina, nu imi trebuie alta).”

    Zi faina,
    Mihai Alex.
    PM trafic.ro

    PS: Ma bucur ca ti-a placut faza cu „avanpremiera absoluta” – era menita se detensioneze atmosfera… Imi pare rau ca nu ai mentionat nimic de cele 3 note de subsol (una dintre acestea era si mai amuzanta)

  2. Imi cer scuze Mihai insa in email nu scria nicaieri ca e confidentiala chestia asa ca nu inteleg de ce e „leak”. Se putea specifica in email ca nu doriti sa faceti publice acele date si eu ma conformam…. ca nu am niciun interes sa va stric voua socotelile.

    Si sa vezi ca sunt obiectiv….(ca nu am de ce sa fiu subiectiv) am sa fac un review mai detaliat cu exact ce nu imi place…..(prima impresie asta a fost… eu am scris doar ce cred)..

  3. Marius,

    Scuze, am folosit termenul de „leak” asa relaxat, nu era un repros… ;)

    Dimportiva, ma bucur sa vad ca ti-a atras atentia suficient de mult incat sa scrii despre acest subiect pe blog. Si iti multumesc, in consecinta.

    Atat doar, te-as ruga, tinand cont de faptul ca functionalitatea asta nu e publica, review-urile si feedback-ul sa mi-l trimiti mie (noua) first, sa-l dezbatem, discutam, omoram etc.

    Pe urma poti face publice concluziile, review-ul si chiar discutia… Nimic nu e secret!

    Zi excelenta in continuare si astept cu interes feedback-ul tau,

    Mihai Alex.
    PM trafic.ro

    PS: Imi place sa cred ca pentru prima oara facem ceva „impreuna”: eu – Mihai, noi – trafic.ro, tu – Marius, voi – blogerii, noi toti – clientii trafic.ro… ;)

Spune si tu parerea...