Telefoane şi tablete care primesc update la Android

După cum bine ştiţi, Sony a anunţat recent noul model de Smartphone Sony Xperia Z că va apărea pe piaţă cu Android 4.1 Jelly Bean, dar acum Sony a anunţat că dispozitivul va primi Android 4.2 Jelly Bean. Acest lucru se va întâmpla la puţin timp după ce acesta va fi scos la vânzare.

Când vine vorba de dispozitive performante, nu putem fi siguri niciodată că ceea ce avem este cel mai bun. Tocmai de aceea Samsung intenţionează ca două din tabletele lor, care nu au apărut de foarte mult timp (Samsung Galaxy Note 10.1 şi Samsung Galaxy Tab 2), să îşi îmbunătăţească sistemul de operare folosind Android 4.1 Jelly Bean în loc de Android™ 4.0 (Ice Cream Sandwich) . Interesant este faptul că doar utilizatorii de versiuni wi-fi a acestor tablete se vor putea bucura de această îmbunătăţire, restul vor trebui să mai aştepte.

Dar ce aduce nou acest update? Aşa cum poate unii dintre voi cunoaşteţi Android 4.1 Jelly Bean va veni cu o serie de îmbunătăţire a performanţei tabletelor. Samsung Galaxy Tab 2 va deveni mai productivă deoarece a fost introdus Premium Suite care o va ajuta să atingă noi oportunităţi de lucru. Utilizatorii se mai pot bucura de  S Pen care îi va ajuta să deschidă şi să redimensioneze mai multe aplicaţii.

Samsung Galaxy Note 10.1 se va bucura Multi Window care le va permite utilizatorilor o vizualizare dublă, rularea a două aplicaţii una lângă alta pe ecran. Pe de altă parte, Cascade View va permite utilizatorilor redimensionarea, mutarea şi fixarea aplicaţilor selectate asigurându-se ca pot funcţiona în acelaşi timp.

Nu-i aşa că abia aşteptăm cu nerăbdare aceste îmbunătăţiri? Eu unul personal abia aştept să mă pot învăţa cu aceste noi modificări care mă vor ajuta să imi fac cât mai bine treaba.

Spune si tu parerea...