Ştiri îmbrânzite

Nu cred că există cuvântul îmbrânzit dar oricum îl voi folosi. Azi mi-a venit o ideie cum să rezolv a VII-a etapă de la competiţia SuperBlog 2012: Ştiri îmbrânzite. Ce sunt aceste ştiri? Ştiri de azi despre tehnologie în care voi încerca să adaug cuvântul brânză astfel încât să exprim ceva. Sunteţi pregătiţi?

Google nu a mai făcut mare brânză

După ce în al treilea semestru profiturile au scăzut, Google nu a mai făcut mare brânză şi a venit cu nişte estimări ale profitului pe acţiune sub aşteptări. Şi cum mulţi acţionari Google gândesc la fel ca expresia „frate, frate da brânza îî pe bani” acţiunile companiei au scăzut cu peste 80 de dolari în doar o singură zi.

Altă brânză de la Google: zvonuri cu privire la noi telefoane şi tablete

Cum veştile bune circulă repede, o altă brânză de la Google este zvonul despre două noi device-uri  LG Nexus 4 si Google Nexus 10, o super tabletă.

După cum brânza se întăreşte cu cât o laşi în aer liber tot aşa şi zvonurile despre noua tabletă Google sunt super tari. Se pare că tableta va avea o rezoluţie de 2560 × 1920 pixeli. Şi cum brânza se separă de zer la fel această tabletă va ieşi în evidenţă într-un mod pozitiv dând clasă celorlalţi concurenţi.

Apple rupe brânza cu iPad 2

Se pare că cei de la Apple vor rupe brânza cu unul dintre produsele lor: iPad 2. Acest lucru se va întâmpla după lansarea iPad mini.

Windows 8 – Ducă-se opt cu a brânzei 

Noile studii arată că utilizatorii dar şi unele companii nu sunt mulţumiţi de noul Windows 8. Mulţi dintre aceştia sunt de părere ca Windows 8 ar trebui sa se ducă cu a brânzei.

Acestea au fost ştirile brânzei. Vă mulţumim pentru brânzenie şi vă aşteptăm la o nouă rundă plină de brânzeturi.

P.S: nicio brânză nu a fost rănită pe parcursul editării acestui articol.

Spune si tu parerea...