Sony Xperia L1 debuteaza in Europa

Modelul Xperia L1 a fost lansat în Statele Unite cu aproximativ o lună în urmă, dar europenii nu au avut șansa să achiziționeze smartphone-ul de zona mid-range până în această săptămână.

Deși am știut că Xperia L1 ar putea să nu fie disponibil în prea multe regiuni inainte de luna iunie, ne-am gândit că cel puțin două țări europene ar putea sa il primeasca mai devreme.

În orice caz, dacă ați așteptat de mult să va achizitionati noul Sony Xperia L1, veți fi încântați să știți că smartphone-ul este acum disponibil în multe țări europene pentru aproximativ 199 de euro. Cu toate acestea, dacă locuiți în Marea Britanie, va trebuii să plătiți 169 de lire pentru telefonul Xperia.

Smartphone-ul este alimentat de un procesor quad-core MediaTek MT6737T de 1.45GHz, memorie RAM de 2 GB și memorie extensibilă de 16 GB.

De asemenea, are un ecran gigant de 5,5 inci cu rezoluție HD (720p), o cameră principala de 13 megapixeli cu Flash LED, precum și o cameră secundară de 5 megapixeli.

Telefonul rulează sistemul de operare Android 7.0 Nougat și ambalează o baterie de 2.620 mAh care nu poate fi scoasă din interior. Suportul dual SIM este disponibil numai pentru modelul Dual Xperia L1.

Inca nu se cunosc informatii despre disponibilitatea lui Xperia L1 la noi in tara.

Spune si tu parerea...