Skype – o modalitate de a vorbi cu cei din strainatate

Multi dintre noi avem prieteni sau rude in strainatate si de foarte multe ori dorim sa comunicam cu acestia. Ce poti face daca nu doresti sa cheltuiesti o avere pentru convorbirile cu acestia?

Poti sa te folosesti de Yahoo messenger pentru a face o conferinta video sau audio si astfel sa nu platesti decat traficul de internet(si probabil avand un abonament la internet nu il platesti decat pe acesta).
Cu toate acestea sincer sa fiu mie personal nu imi place sa folosesc deloc Yahoo Messenger pentru convorbiri audio deoarece calitatea sunetului este foarte proasta. Atunci ce poti face?

Poti folosi skype.com. Iti faci un cont la fel la ca Yahoo si poti sa vorbesti in orice tara cu cei care au cont de skype. Calitatea sunetului este net superioara si probabilitatea ca o anumita convorbire sa se intrerupa este foarte mica.

Mai recent Skype a lansat versiunea 5.0 a acestui software care vine cu multe imbunatatiri si cu multe optiuni noi.

Asadar va invit sa folositi skype pentru a vorbi cu rudele voastre din strainatate!

Iti plac croazierele? iti oferim o lista cu croaziere Grecia. Vezi cele mai bune croaziere in insulele grecesti.

3 comentarii

  1. Platesc la Vodafone un abonament lunar pentru internet .Nu pot face videoapeluri de pe computerul meu pe un altul,nici in tara ,nici in strainatate.Cei de la Vodafone spun ca trebuie sa platesc in plus la abonament.Le-am comunicat ca Skype este gratuit si nu vad de ce trebuie sa le platesc lor ceva,atata vreme cat platesc conexiunea la internet.Puteti sa-mi spuneti desprece ce este vorba,ca eu nu inteleg?

  2. si mie mi se intampla acelasi lucru HELP PLEASE!!

Spune si tu parerea...