Sfaturi si trucuri care te vor ajuta sa folosesti mai bine Android Jelly Bean!!;)

Aveţi cel mai recent smartphone cu Android, sau de ce nu chiar o tabletă? Sau aţi făcut upgrade la o versiune mai nouă la Android OS?? În continuare vă voi prezenta 5 sfaturi sau trucuri – depinde cum vreţi voi să le luaţi – care vă vor ajuta să utilizaţi mai bine dispozitivul pe care îl aveţi.

  1. Lansare rapidă a ‘Google Now’ – Google Now te ajută să faci rost de informaţiile pe care le vrei într-un timp mai scurt ceea ce te ajută să economiseşti timp. Dar cum poţi lansa mai repede Google Now?? Un truc ar fi să ţii apăsat pe Home button de pe pagina de start, care va deschide o fereastră pop out (iţi va apărea un Google logo). Tot ce trebuie să faci e să îţi îndrepţi degetul spre acel logo şi automat vei intra in Google Now. Simplu, nu??
  2. Utilizaţi mai uşor Face Unlock – Face Unlock e unul dintre cele mai bune lucruri care s-au putut realiza pe dispozitivele cu Android. Practic, el oferă o protectie telefonului tău. Oricum ca sfat v-aş spune să realizaţi un Pattern Unlock(model de deblocare) în caz că Face Unlock nu vă detectează clipitul, asta ca să nu rămâneţi în imposibilitatea de a vă utiliza dispozitivul.;)
  3. Luaţi screenshots într-o clipită – Dacă vrei să faci un screenshot, tot ce trebuie să faci este să apăsaţi volume down şi power buttons în acelaşi timp, iar dispozitivul vostru va lua instantaneau imagini de pe ecranul vostru şi le veţi primi printr-o notificare. Dupa aceea puteţi să le editaţi foarte uşor.
  4. Ştergeţi o aplicaţie – Dacă vreţi să înlăturaţi o aplicaţie din dispozitul vostru, apăsaţi mai lung şi apoi aruncaţi-l în sus. Asta e tot ce trebuie să faceţi, iar aplicaţia dorită va fi înlaturată.
  5. Trecerea de la text la opţiunea de a vorbi – Cu ajutorul lui Google Now trecerea de la text la vorbire a devenit mai uşor de făcut. Tot ce trebuie să faci este să accesezi meniul Setări – Limbă şi intrare – Căutare de voce – Discurs de ieşire( Go to Settings>Language and Input>Voice Search>Speech Output). Comutând pe opţiunea de Discurs de ieşire vei putea să porneşti sau să închizi opţiunea text-vorbire.

Cam astea ar fi câteva sfaturi de utilizare a dispozitivului cu Android Jelly Bean…Sper să vă fie de un real folos!!

android-jelly-bean

Spune si tu parerea...