Cele mai triste secvente din filmele de epoca, in care familiile isi duc in caruta tot avutul lor in cautarea unei vieti si lumi mai bune, sunt momentele in care familia singura ingroapa pe unul dintre membri ei, improvizandu-i o cruce din lemn. Singuri in fata nenorocirii se imbratiseaza unii pe altii in lacrimi si nu au pe nimeni aproape sa le spuna o vorba buna sau sa le ofere umarul pe care sa planga.
In cazul decesului unui apropiat avem nevoie de ajutorul celor din jur.
Dorim sa auzim o vorba buna, sa ni se dea dovada ca prietenii simt cu noi si ne vor ajuta sa depasim pierderea, sa ne umple golul sufletesc prin simpla asigurare ca va fi bine.
Binele se reduce in cazul pierderii unei persoane dragi la reintrarea in normalitate.
Suntem muritori si nu are sens sa ne razvratim impotriva conditiei noastre, fiindca demersul nebunesc ar provoca o suferinta si mai mare, dar in compensatie avem firme care ofera servicii premium de repatriere decedati Plangeam si eu cu cei care isi ingropau mortii pe pamant strain sapand ei insisi groapa si improvizand o cruce din crengi fiindca nu era nimeni sa ii ajute. Chiar si slujba era inlocuita de cateva pasaje din Biblie si de o rugaciune spusa de unul dintre apartinatori.
Astazi repatriere decedati Anglia
decurge elegant, iar familia nu mai este singura fiindca este consiliata, imbarbatata si ajutata pana la inmormantare de catre firma autorizata de pompe funebre la care a apelat.
Actiunile profesioniste ale expertilor si echipei de la firma ce asigura repatrierea reprezinta un pansament steril peste ranile sangerande, menit sa opreasca sangerarea si degenerarea decesului celui apropiat in depresie sau colaps psihic, fiindca este greu de crezut sa mai fie cineva in stare sa alerge dupa acte de repatriere, dupa sicrie, dupa masina funerara, cand a primit vestea ca a pierdut pentru totdeauna un membru important al familiei.
A fost o perioada barbara in care apartinatorii asistau la spalarea trupului neinsufletit, ajutau la imbracarea lui si uneori erau obligati sa  asiste si la necropsie sau imbalsamare.
Trauma peste trauma, leziune peste leziune provoca si mai multa suferinta. Acum reprezentantii firmei actioneaza cu finete si familia trece putin mai usor peste despartire.

Facebook Comments
Citeste si:   Tu stii cat de importanta este mierea pentru sanatatea ta?

Spune si tu parerea...